God dag va?

fredag idag, plus grader och allting.. Visst sur väder (alltså inte dåligt sur, men det blir ju lite sur-sur på backen) och sedan fryser allt och blir is.. Men man kan klä sig mycket skönare, och snyggare;)
Måste komma ihåg att inhandla lite snus idag efter skolan, och ta en tripp förbi på bolaget :D Frågan är ju vad man ska köpa? Nåja det återstår att se ;)

Hur ser er helg ut?
xox/L


dagens goda...

Ge mig hur många teoretiska ämnen som helst, förutom religionskunskap.. Gud vad jag tycker illa om praktiska saker just nu :P.. anyway, skrev klart uppgiften för SvC igår, lär väl inte ha blivit jätte-bra, men ändå duglig med tanke på att uppgiften var en sådan vi ska lära oss att skriva på under själva kursen :)

Hade nyss matte och det gick väl skapligt.. MaB och vi skulle bryta ut.. Eller jag skulle göra det och jag är värdelös.. Älskar matte men har fortfarande väldigt svårt för det. Jag lär mig att bryta ut, glömmer förenkla och multiplicera in.. Lär mig åter multiplicera in och glömmer resten.. *Suck* Vi räknar potenser :P.. Nu har jag snart engelska, EnB.. Då ska jag få se vad min lärare tyckte om mitt "brev" som jag skulle skriva.. Skrev tills papperet glödde, blev tyvärr ändå inte så långt.. allting kändes rätt, stavningen och så men vi får ju kanske se reslutatet idag :)

 

Roligt rolig dag.. FREDAG i morgon :) What happens this weekend?

xox/L



Jo nog blir jag avis...

Jag har alltid undrat hur de skulle göra mitt hår ifall jag skulle vara med i ANTM - alltså americas next top model.. Har inte ni också undrat över det? Vilken färg skulle det bli, skulle det bli längre eller kortare? Kanske SNAGGAD?!.. ah det skulle vara väldigt kul! :)

Shoppade lite små-prylar igår.. Blev dock inte så mycket, för själv så är jag verkligen inte ekonomisk oberoende :P haha Blev i allafall en ny mascara - den bästaste från L´Oreal, som ärä jätte lätt att tvätta bort, en kofta och ett par jeans-leggins :) Awesome...

visst är det ibland kul att leka barumpa fast man är 20+? Nåja här är en bild på mig då jag göre :D


In my extensions... Blire party i helgen?? BALETT ikväll i alla fall, gud så bra det känns!
xox/L



Kissie = mer än smart

Shit, det är så fruktansvärt intressant att läsa mer kända bloggar och skvallerbloggar för att se hur folk reagerar och så.. Kissie vet ju alla vem det är, och jag kan säga att hon snarare är smart än dum.. I alla fall när det gäller "yrkesmässigt" alltså hennes blogg.. Ja hon provocerar, hon gör sig smalare, bantar, förstorar läpparna, ljuger ja det ena med det tredje.. men vem sa att hon inte var sån? Jag menar, vissa gillar ju kött andra inte, vissa röker andra inte.. Om 300.000 personer har en åsikt var om hur de vill att Kissie ska vara, så måste hon vara på 300.000 olika sätt, och ja eller så gäller det att dom här 300.000 kommer överrens om en enda sak, och när lär det hända?


Hur som helst så är tjejen smart. Dessutom så har hon folk runt omkring henne som taggar och peppar henne till det hon gör.. Men jag erkänner, hon har fångat mig! Det enda felet med Kissie (enligt mig) är hennes ögonbryn.. Om hon hade vanliga ögonbryn så skulle hon vara sjukt mycket finare.. Men är det så hon vill ha dem, så är det så hon ska ha dem! Man är ju vackrast när man själv tycker man är vacker... Hur som helst, jag hatade Kissie i början, verkligen så tyckte jag hon var grymt knasig. Men hon är bara otroligt smart, så pass smart att det liksom tar ett tag och komma fram....

Jag vill i alla fall tacka Kissie för alla smarta ideer och dyligt, det är underbart och lärorikt! :)

xox/L



års resume.. resemu... reseseme....

Nåja, med tanke på att jag gjort en ny blogg, och kanske nya läsare, så hade jag tänkt lägga upp ett utkast av mitt 2010 :) här kommer den :

  • - Piercat om mig i navlen (Piercade min navel första gången i slutet av 2007, sommaren 2008 tog jag ut det för att det kanske var 2-4 mm skinn kvar och min kropp stötte bort det + var det infekterat. Jag tjuvtog dessutom hålet, så nu leker vi confessions of a teenager)
  • Dejtat en snubbe som sedan lät mig vänta en hel dag på honom, för att senare dumpa mig via sms (på dagen sa han att vi skulle ses, sen runt halv elva på kvällen frågade jag varför han inte hörde av sig.. Han hade suttit och kollat på tv medan jag liksom väntade på honom.. Jag var aapkär)
  • Skaffat mig en ny och underbar vän; Anna I (Anna är en superbra vän, som jag lärde känna för att hennes pojkvän är b-vän med min klasskamrat. Hon skulle fråga mig om en snus lr nått på väg ner till den årliga brännbollscupen vi har på lilja, sedan skulle jag kolla på när hon spelade sen började vi umgås.. Vi hade knappt pratat innan)
  • Åkt Limousin för första gången (Dock var det en helt vanlig som inte ens har sätena mot varandra. Men det var mest för att de stora taxibilarna vad upptagna)
  • För första gången varit med om ett tequila-race (lamt jag vet, men ändå)
  • Fyllt systembolaget (Är alltså 20 år gammal)
  • Dejat en annan snubbe (som senare dissade sönder mig i fyra dagar, och skyllde sedan på att hans ex flickvän var på honom
  • VARIT I TYSKLAND (Var på klassresa i Tyskland/Schweiz i mars tror jag det var. Det kanske var det bästa jag varit med om. Vi for dit för att gå på en mässa i Schweiz, men vi bodde i Tyskland på ett hostel, och var bara i Schweiz över dagen, och då var man ändå bakis och hade skavsår)
  • Varit i Huvudstaden i mer än en timme (Det var när vi skulle till och från Tyskland. Vi åkte tåg från Vännäs till Stockholm, sen buss från Stockholm till Skavsta, och från Skavsta flög vi till Hahn, och från Hahn körde vi bil till Frieburg..  Men jag hann med plattan på väg tillbaka haha)
  • Bytt adress (Mamma och pappa separerade tyvärr nu den här hösten/vintern.. bor alltså i lägenhet med min mamma nu. Rätt stor skillnad från hus,  men jag trivs så underbart.. Inte så att jag dissar pappa, men det blev bara så.. Har kvar mitt barndomsrum hos pappa, och har nu mitt nya lite mognare rum hemma hos mamma..)

Hur såg erat 2010 ut?
xox/L



Igår...

Igår var en bra dag :) Anna följde med mig hem, vi fläskade som vanligt, men det är ju faktiskt ingenting jag behöver skriva ut här... Vi har våran gemensamma blogg där vi bjuder på oss själva, dock har vi blivit alldeles för lata för att orka engagera oss :P En liten bronsstjärna i kanten för alla "storbloggare" jag orkar verkligen inte sitta och lägga upp en massa bilder hit och dit, händer något skoj hamnar bilderna på facebook :) Heter Lehna Lundgren där i fall det är något ;D hahah
xox/L


otroligt..

Gud det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här va?.. Jo i lördags frågade pappa om jag ville komma förbi och äta middag.. Det slutade i ett par drinkar, Anna I kom förbi och vi drog till coyote.. Det slutade inte bra för mig där, urs! For hem då alla människor började strömma in, det var ovanligt mycket folk där i lördags.. Får se om man tar igen det snart någon helg.. Fick i alla fall sova ett tag med min systers söta hund! Helt undebar är hon, blir så glad :D


Just nu sitter jag i skolan och pluggar till Ellära provet som jag har på onsdag, och jag ska klara det! Jag blir ändå lycklig i ögat om jag lyckas klara av uträkningar för "Seriekopplade resistorer", för jag är helt enkelt värdelös när det gäller uträkningar hit och dit.. Jag menar matten går skapligt, men då är det inte en massa text... Ojoj, men jag tror jag ska klara det, om jag ger mig FAN på det... Idag blir också min först lektion av SvenskaC :) Näpethäpet...  Larmen ringde iaf i morse på nallen så det är ju lovely...

Hoppas ni alla får en bra måndag!
xox/L



haha

Igår var en bra dag! En väldigt bra dag. Det var ju synd att det inte var fredag för då hade det varit en ännu bättre dag, men man kan ju inte kräva allt för mycket heller, visst?... :D
Så jag försov mig igår morse för att klockorna inte ringde på nallen (som dom inte gjorde i morse heller, blir att gå in på the phonehouse och fråga om de vet vad som är felet..), var ju rätt ledsen över det men sedan så vart det bra, det är ju skönt att inte behöva stressa på morgonen när man ska till skolan :P Sedan så var det god lunch, eller var det de? minns inte.. Hamburgare tror jag.. Men sedan så for jag med pappa och köpte en ny dator :) Den snyggaste ofc, en ACER.. Är väldigt nöjd, nu måste jag bara fixa en extern hårddisk och en skärm så jag får över alla saker från min gamla dagtor, det är ju bilder och minnen osv :) Dessutom när jag la mig, så kruppade inte mitt hjärta så jag kunde somna snabbt och skönt :D

UNDERBART.. nu är det en freaky Friday
xox/L



Dynga :(

I morse hade jag ställt tre st larm... 05.00, 06.00 och 06.15 men inget av dom hade ringt... Tyckte det var något skumt för igår morse ringde inte larmet 05.00 (stället samma varje morgon) Så mamma väckte mig 07.05 i morse, pappa kommer och hämtar mig 07.10 så det blev en senare buss till skolan.. *suck* Jag har mina kvarstående hjärtproblem - som jag är helt hundra på att det är ett problem, för att hjärtat stannar upp, och sen slår ut ett slag hårt som tusan, och det ska ju liksom slå "bambam bambam" inte "..... BAM.....BAM....BAM"

Ibland kommer det flera sånna på rad, jag har så nu i skrivande stund. Gissa om man oroar sig för "när kommer tillfället då hjärat inte slår ut det där "bammet"... Det känns i hela kroppen, jag menar hjärtat verkligen stannar till, det vilar inte utan stannar. Det blir svårt att andas för tillfället... Och på kvällarna när jag lägger mig så är verkligen det här ett problem.. Jag kan inte somna :( Så jag har sömnproblem.. Men jag känner också lite så här; Är det värt att ringa vårdcentralen? NEJ, egentligen inte, därför de kommer förmodligen skicka mig till en psykolog eller någonting, det är ju tyvärr såhär det fungerar i Sverige.. Ååh och jag kan inte sova på vänster sida heller för då känns det extra mycket :( Jag hatar att inte kunna få vri och vända på mig!!...


Min dator är paj, trasig och kaputt.. Eller skärmen är det och jag vill köpa en ny.. Men det har ju självklart inte jag råd med just nu, och delbetala får jag ju inte om jag inte haft fast jobb i ett halv år och en årsinkomst på 140.000 kr (vem fasen tar en dator på avbetlaning med den lönen, en dator som kostar 4000 liksom?)
Urs det här är ingen bra dag :(

Hoppas er dag är bättre!
xox/L


Tjenis mitt penis

Omg, nya bloggar all the time.. Men jag lovar, den här ska jag hålla mig fast till minst ett år - eller sluta blogga.. Ville ju ändra mitt bloggnamn från leniish.blogg.se till LehnaL.blogg.se  men jag visste inte hur jag gjorde, så jag skapade mig en ny blogg... Så nu ska jag göra lite kul här så att alla kan lära "känna" mig på ett enkelt sätt... Lite frågor och svar om mig själv =)


Namn: Lehna Lundgren (nej, döptes inte med h:et, men ändrade om det och är skriven som Lehna med H ;))

Bor: Holmsund/Umeå/Västerbotten/Norrland/Sverige - I en lägenhet med min mamma (+ ett rum hos min farsa)

Ålder: 20, fyller 21 2011

Familj: Jag har fyra systrar, alla har dock flyttat hemifrån, så jag är den enda som bor hemma.

Skola: Går hantverksprogrammet ur&micro på liljaskolan i vännäs.

Beroenden: Coca cola och snus. De två är mitt liv, dock är ju colan väldigt onyttig och den byggde min kagge :P

Längd: 172 cm,, typ. Men det är ju rätt oviktigt

Favoritämne i skolan: ENGELSKA!!

Favoritsyssla - Dans, det är mitt liv. Helst balett. Gillar att rita också

Piercingar: En i tungan, en i moule och en i naveln

Tatueringar: En ros på skulderbladet och texten DANS på vaden


Kommer inte på så mycket mer för övrigt att skriva just nu.. Känner att jag håller på bli sjuk. Eller så är det bara för att skolan satte igång idag, och jag har ju helt ställt om dygnet.. Är van att lägga mig samma tid som jag nu ska börja kliva upp. Sen måste jag börja med nyttigare vanor - alltså ingen coca cola på vardagarna.. Kan ju säga att begäret KALLAR!!.. Måste hitta ett nytt och nyttigare beroende.. Har ni några beroenden? :)
xox/L


Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus