storöppning

Fick åka bil med Anngumms i morse :D hihiih. Men jag vet ärligt talat inte vad mer jag kan skriva.
Provet på SvC gick åt tusan, så jag fick göra det muntligt, och så fick jag VG i betyget :) Inte på provet förstås, fick bara G, men i hela betyget fick jag VG så det känns superbra!
I morgon är sista dagen i skolan, för den här veckan, och det ser ut att bli grillning med bästaste trull på Torsdag :D AWESOME!
haha xoxo /L


Jasså?

Men GUUUDARS!! Det är ju underbal sol ute idag :) man skulle ha lagt sig på gräsmattan och förbättrat sin bränna lite grand. Men inte just nu, inte idag :P.
Nu är det inte länge kvar till studenten. Jag känner det i hela kroppen. Jag har klänningen, mössan, plakatet har morsan fixat. Många goa nära och kära som vill komma och se mig ^^ Så underbaaart!!
.
.
.
8 skoldagar kvar sen smäller det! Wiho
--> Yo tenía lágrimas en los ojos de ayer
SUE ME!
Vad har ni för planer i sommar?? xoxo/L


Iphone

Jag förstår verkligen varför alla "älskar" sina Iphones. Först tyckte jag det var lite överskattat. Men jag är helnöjd med min Iphone, och det känns som min lilla kärlek, min lilla nallebjörn. Jag kommer förstås sakna min lilla xperia, och mitt 070 nummer kommer jag definitivt att sakna. haha Men som jag har sagt till alla mina vänner så kommer jag att använda min Iphone mer och mer, men jag kommer fortarande använda min xperia också. Fram till i sommar i alla fall ^^
Haha nej men den är lättare att navigera mer tycker jag. Fler kategorier och sånt där.
haha ja :)
Vad har ni gjort i helgen då ?
xoxo/L


jag svimmar

Alltså nu har jag typ gråtit, skrattat, tuppat av och spytt lite inom loppet av 23 minuter.. Okej nu ljög jag, men känslorna finns där. JAG ÄR I CHOCK.. Jag kollade på någon jäkla debatt för att få en viss nys om det här tjajet med botox. Och i det här avsnittet, i början av denna "del" så pratar ett par personer om att två killar har skrivit en bok, där de vill lyfta fram att det FINNS kvinnor som misshandlar män, och att det finns sjuka ideal om att kvinnor ska stå vid spisen och män ska arbeta. Den handlar om att även män kan känna sig förtryckta, för de känner att de bär ansvar för en roll i livet som de inte vill bära.
.
.
.
Och det finns några jubelidioter i debatten som inte alls förstår vad som budskapet är med boken. Nej det är ju så här med trögsynta äckliga naiva svenskar, som när de tycker att det inte låter bra, så ska de förtrycka allt på värsta sätt, MEN de jämför bara saker på ytan. De säger en mening ur texten men skiter i budskapet i meningen och att det kanske är en METAFOR.. Lite kanske man bör tänka. Efter att jag har läst Svenska C (är inte klar än) inser jag att det finns så många fler "underrubriker" i livet och i talet och i text som aldrig syns. Det är Allusion, metaforer, kakor på kakor, det är överdrivet och underdrivet och massa fler som jag tyvärr inte minns. Men det är sådant som vi svenskar medvetet eller i undermetvetandet stöter bort för att vägra inse sanningen och jag finner inte det särskilt rättvist...
.
.
.
Författarna bakom boken berättar om "kvinnliga män" och nån motståndare säger "Borde det inte vara kvinnliga kvinnor och manliga män och ändå kunna vara jämstäldhet".. ÄR DET INTE rätt uppenbart att det här med kvinnliga män är mer en metafor för just det som de här motståndarna till boken menar? jo, men det blundar vi också för för att kunna "vinna" den här debatten.. Än en gång är det inte särskilt rättvist att inte ta det som det är.
.
.
.
Jag såg på Tyra Show en gång där de diskuterade kvinnomisshandlare. En tjej hade misshandlat killar i  alla hennes relationer hon hade haft. En gång hade hon knuffat ner sin karl för trappen, och sedan sagt att det bara var på skoj. Jätte roligt, man kan ju bryta nacken. Det finns män där ute som blir misshandlade, och de - som kvinnor - säger också på jobbet att de gått in i en dörr osv i stället för att säga sanningen om att de blivit misshandlade. VI HAR SJÄLVA satt idealen om att det skulle låta lite skumt om en man sa "Jag har blivit spöad av frugan". Det BORDE inte vara så, men det är så. Jag läser mer i tidningar om kvinnor som blivit misshandlade än män som har blivit det.
.
.
Måste vi där dra slutsatsen att män inte anmäler kvinnor för att för att de är så "coola"? Kan det inte handla om att folk kanske skrattar åt den här mannen eftersom han borde vara fysiskt starkare än en man? Hur vi kan blunda för sånt här kan jag tamme fan inte förstå. Jag är så leds på kvinnor som slår sina män och säger "du kan inte slå mig tillbaka, jag är kvinna"  OCH VI KVINNOR KLAGAR PÅ ATT MÄN FÅR BÄTTRE BETALAT osv..
.
.
.
Kvinnor har så sjukt många fördelar, som kanske inte just rör pengar (i och med att män får bättre betalt på vissa arbetsplatser, och att folk tänker tillbaka på tiden då kvinnor inte hade någon som helst rätt i samhället) Men hur många kvinnor använder inte det som en försvarsteknik, och samtidigt försöker ta sig in på en krog genom att trycka upp brösten, dsv utnytja deras sexuella sida. Det är så jävla mycket dubbelmoral...
.
.
.
Det ska inte vara ett liv där kvinnan städar och mannen jobbar. Jag vill ha ett liv där jag själv jobbar och karln fick göra vad fan han ville. (Gärna jobba då, kan ju bli jobbigt att försörja två liv)
.
.
.
Allt som jag har skrivit nu, det var vad de här killarna bakom boken ville få fram. Kort och gott: Sumpa de sjuka idealen om att män ska jobba och kvinnor vara hemmafru MEN män kan känna sig obekväma, är det så jävla tabu eller?
xoxo/L
OBS LÄNKEN TILL DEBATTEN!!! http://svtplay.se/v/2438305/debatt/del_18_av_18


s-h-o-p-p-i-n-g!!!

Har varit på stan med mamma och shoppat idag <3. Hittade det nödvändigaste. Och jag har faktiskt tagit bilder! Kan ni tänka er? haha. Men min digitalkamera brann nyss :(. Först lät det konstigt när jag skulle ta en bild, sen small det bara och den blev svart.. Jag har ju haft den i några år, men ändå, min ros skönhet :( Nåjahär kommer bilderna!!.
.
.

Här är bilder på alltihop. Förutom studentmössan som bara är där för att :P Tog också bilder på varje plagg/sak:

Örhängen, mascara, ögonbrynspenna, nagellack och hårband, what a girls want and NEED!

Ett enkelt svart linne från Gina Tricot


Ett par jeansleggins från Gina och en rosa topp från H&M

En vit tubtoppsklänning från H&M aka min studentklänning!! Vad tycks? ;)

Sist men inte minst, ett blått skal till min Iphone, (eftersom det inte fanns i ljusrosa eller lila!!).. Jaaa jag skaffade en iphone som jag hämtade ut i onsdags. Jag har inte sagt det till någon för att jag inte ville ha en massa tjat eftersom jag köpte min xperia i november. Men jag blev så leds på att ALLA tjatar om Iphone och jag blev leds på min telefon. Men I love them both!

Det var allt, jag hittade inga somriga skor eller tygskor :( Men det kommer fler tillfällen.. Hade inte så mycket pengar heller så jag hade int råd med mer..
hope u like it
xoxo/L


O-M-G

hahah jag har ju inte skrivit ett inlägg på jätte länge.. Jag suger, kom jag fram till.. När jag läser andras bloggar vill jag ju se minst en bild i varje inlägg. Själv lägger jag typ aldrig in en bild :p Jag är för lat, och jag fotar typ aldrig.. En enda gång har jag fotat for real (alltså även när jag sett kändisar osv, jag fotar inte) var när jag och min vän Anna var och kikade på mina favoriter från Småstadsliv när de var i umeå *stort fan* annars så fotar jag inte så mycket..
Jag minns när min lärare i samhällskunskap nämnde det där med bilder, om man tex läser aftonbladet så ser man hellre en bild än läser en text. För bilder talar för sig själv "mer än tusen ord".. ja men jag ska försöka verkligen att både uppdatera mera och ta bilder.. Tar ju studenten i år så det är rätt mycket på g :)
hare gött "here we go" @linda.. haha
xoxo/L


vågavarasvensk!

http://attisblogg.blogg.se/
Mamma har skrivit världens bästa blogginlägg!! READ IT.. det är den om Sverige..


ingenbradag

Urs, det här är ingen bra dag.. Minns ni att jag skrev en lista på saker som jag ville inhandla till studenten och sånt där? Haha ja det fick jag ju glömma. Märkte i morse att jag bara fick in 700 kronor mindre av csn.. Så jag har mer eller mindre knappt tjänat något på att jobba.. Iaf inte då busskort drar 900, halebpräkning 545, vecorevyn 99, "hemligt" 300 kronor..
Så jag får gå omkring i paltor och trasor en månad till.. Väldigt kul.. Jag tror ingen inser (förutom marcus) att jag verkligen inte har några kläder. Inte i byxform. Det är hål i varje par jag äger. Förutom dom här 50 kronors jeansen från Gina Tricot, jag bär nästan hellre manchester än såna här i vanliga fall, och då hatar jag manchester byxor mest av allt på moder jord...
Nej, det här är ingen bra dag
Det är blir ingen bra månad. FY


Richie Rich

Det var ett tecknat program som jag gillade att kolla på när jag var liten ^^ Jag tror att det gick på cartoonnetwork men jag är inte riktigt säker :P hehe.. I alla fall, igår gjorde jag en spontansak. Men jag tror att det kommer bli riktigt nice. Jag drömde om det sedan hela natten, alltså saken. Så jag vet att jag gjorde ett bra val.
Men jag vill inte berätta för någon om vad det är. Det är bara mamma som vet. Förhoppningsvis kan jag avslöja det inom några veckor, men jag vill NU NU NU :P
BTW så har jag kommit på vad jag önskar mig till studentpresent :) Jag hoppas att all min släkt kan skramla ihop till denna pryl.. Vi får väl se :) Snart ska jag och mamma gå och luncha på hennes jobb..
Hur är vädret för er idag ?
xoxo/L


Mitt liv e inte över!!

:D YES.. Igår, (okej FRA kom och ta mig!) så installerade jag Vuze för att se om den "klienten" fungerade utan att min dator fick en så kallad BSOD av det också. Som jag så fint fick av Utorrent som jag har använt mig av rätt så länge. (lagligt, tro mig!!).. Nåväl, men nixx, jag fick en förbannad blue screen of death innan jag ens startat upp vuze.. På ett ungefär i alla fall..
Folk har varit så vänliga och försökt hjälpa mig in i det sista. Fel på hårdvaran, nätvärks blaha och allt sånt där, de har verkligen forskat.. Hjälten i detta drama är dock min mamma!! Igår forskade hon runt och (ja iofs kanske inte alla andra som hjälp vetat at jag haft ett virusprogram som heter PCtools (dom dessutom har kommit med aftonbladet har jag sett)). och hon såg att många skrivit att PC tools är boven.. Innan jag bytte modem till en nyare modell som skulle passa min "nya hastighet" (sa kvinnan på tre men det är faktiskt samma hastighet som mitt förra, bara det att det är obegränsat nu) så blockerade PC tools min internet åtkomst.. Kvinnan på tre sa att det var nog för att jag hade fel dongel, sure det funkade när jag bytte dongel.  MEN PCTOOLS VAR BOVEN I DRAMAT, för idag så har min dator varit igång med vuze i ja sen 7 i morse i alla fall... OMG jag är så lycklig..
Dummaste PC tools.. jag vill varna alla där ute SKAFFA INTE PC TOOLS!!!
xoxo/L


hike

Har inte skrivit något på länge känns det som :P.. Igår var jag på hike, typ. Jag träffade upp min vän marcus i stan, och vi for (för de som bor i umeå, dem förstår nog lite mer :P) upp på ersboda, sedan till Holmsund, hämtade upp Linda och for till ålidhem, bytte bil där och for,, okej skitsamma men klockan var väl mot 8 innan vi settlade oss i stan för den kvällen. Innan det var vi bara runt på hike och fixade massa saker heheh :P
Jag sov länge idag. Jag vaknade klockan 12 när jag sett att Anna I hade ringt. Hade hon inte gjort det hade jag mest troligt fortsattit att sova. Och idag har jag faktiskt inte ens ångest för det. För jag har inte sovit ut på megalänge! hihihi
.
.
.
Vad ska ni göra idag?
xoxo/L


the FINAL countdown??

Igår, så fick vi/jag halft som halft fram vad som utlöste min bluescreen, eller rättare sagt bsod - blue screen of deaht. Och det var mitt liv på den där datorn. Efter att kollat datorn prestanda, tagit bort lite på processer inne på aktivitetshanteraren (ja jag kan ju ingenting om datorer) och även pressat datorn genom att göra youtube, spotify, vlc med film, internet och allt så att datorn fick jobba, och sedan hedde på det särskilda programmet som vi misstänkte var boven så insåg vi felet.. Ja ingen blue screen före programmet.. När vi hedde på programmet (ja jag kan ju inte skriva "satte på") så blev det blue screen dirr. *suck*.
.
.
.
Men vad i datorn som blockerar programmet och sänker det lediga samt tillgängliga minnet och allt det där jag inte kan vet vi fortfarande inte. Så jag ska skaffa en annan version av programmet (vågar inte avslöja för mycket frafrafra) och se hur datorn reagerar då. annars fick det bli en större check av vad som kan vara felet i datorn.. TUSAN...
.
.
.
Nåväl ihihi jag säg såhär -->
descanse en paz Utorrent
xoxo/L


björkarnas stad

Sitter nu och väntar frenetiskt på att bussen ska gå hem.. Nog för att det inte väntar sig något särskilt när jag kommer hem.. Men ändå. Jag längtar till i helgen, till på lördag. Då ska jag testa min nya hårförläning och se om färgen på mitt vanliga hår skiljer sig så mycket från förlängningen. Isåfall blir det att köpa en hårfärg på onsdag, men det lär jag göra mest troligt ändå ^^ Men det är då tusan att det är en dag kvar in the school denna vecka. Jag vill ha helg och lördag nu!..
Och så vill jag ha onsdag, för då ska shoppas.. Jag har så mycket på min inköpslista att jag inte ens vet om jag har råd.. jag vill ha / ska köpa:
.
- ett turkost nagellack
- Sommar skor och ballerinaskor
- en studentklänning + tillbehör
- Hårband
- Jeans
- Örhängen
- Mascara (indeed)
.
Ja jag kan säkert sätta hundra saker till på den listan, saker som definitivt behövs till studenten!! jag har inte shoppat på länge, men vi får inte glömma övriga räkningar, så som halebop och för busskortet *suck*...
xoxo/L


smygel

Igår var jag hos Anna I och svullade. Jag var ju inte där i tisdags för att mamma fyllde år också. Och så spelade vi "med andra ord" eller vad det nu heter :). Jag kan ju säga att det inte kändes särskilt upphetsande att kliva upp i morse och göra mig i ordning för livet. Jag hörde hur regnet smattrade mot rutan så det kändes mysigare att stanna kvar i sängen. Men ikket, man har ju sina plikter. Jag vaknade faktiskt 05.40 och trodde klockan var 06.40, så jag blev rätt lycklig när jag insåg att jag fick sova en timme till..
.
.
.
Jag har mina misstankar om vilket program som stör datorn och kommer med en sån där blå ruta, krashdump eller vad det nu heter. Men det får vara hemligstämplat, om jag inte vill att det ska komma män med svarta kostymer och solbrillor och bryta sig in i min lägenhet och kidnappa mig (INTERNSKÄMT) hahahah ^^
.
.
.
Vad ska ni göra i helgen? xoxo/L


kunglig

Fick ett jättenice besked idag så nu är jag ännugladare! Det enda som kan förstöra min student (LITE) just nu är ifall det skulle regna, då blir det ju inte så roligt. MEN jag ska inte åka omkring på en kärra, för vi är bara 5 elever i klassen och två skulle typ åka Limousin, så medan de två glider omkring i en jäkla limousin så ska jag GLASSA omkring i en IMPALA 71.a CAB!! så himla tusans nice! Ska få låna en av en person som jag känner, fast inte riktigt jag för jag ska ju inte köra :) Sen blir det att fira hela helgen med bästaste Anna Ivebo mfl. Så nu saknas bara en studentklänning sedan är nog allting spikat till studenten!!
.
.
.
awesome! xoxo/L


uppenbart

Det är ett uppenbart fint väder ute idag. Fint väder gör mig på jätte bra humör :) Regn gör mig lite grinig så träffa mig inte när det regnar ute, speciellt inte när jag har plattat mitt hår innan hahah. Jag tyckte att min väckarklocka ringde 105 gånger i morse - och den gjorde nog det också. Men det tar väl ett tag innan man inser att den gör det :P. Jag tryckde nog på snooze, ibland så fungerar d et inte att stänga av larmet, det är ju lite svårt med tutch sådär på morgonkvisten, klockan 5.30 ^^ hahah.
Lets bli a bra onsdag, om mina planer går som jag vill, eller rättare sagt Anna S planer (vad skulle jag göra utan henne?) så kommer min student bli EXTRA nice :D hoppashoppas...
.
.
.
xoxo/L


sommar!!!

Såå jag tjatar just nu hela tiden som sommar. Sommar för mig är den årstid som gör mig så lycklig innombords. Jag har nog aldrig haft en dålig eller tråkig sommar.. Snarare tvärtom. Som jag skrev i mitt förra inlägg så hände det ju en massa 2006. Jag är ju dock rätt kass på att ta bilder på allting som jag gör. Men nu tänker jag lägga upp några härliga bilder från några somrar och berätta lite om dom hihi. Och så får jag se till att inte vara så lat och fota fota fota i sommar! :D hahaha
Det här minns jag inte om det var 2 somrar sedan eller 3.  Det kanske var vår eller så var det höst jag minns inte riktigt. Men det var i alla fall när jag tänkte gå med i BullHead Cruisers här i Umeå (haha jag som raggare? TRO mig, jag är en blandras!!) Nåväl, så vi var på nånting nån stans, jag har ett sådant kasst minne, och VK eller VF skulle ta bilder osv,, kolla vilka grymt snygga bilar!! .. Hur som helst så la jag av det där med klubben, det fanns ingen tid då jag dansade så mycket och fortfarande pluggade. Men jag hade en del roliga stunder med det gänget ^^
Här två bilder från när jag var i Västerås 2008. Samma sommar som jag skulle fylla 18 (jag hade fortfarande ingen digitalkamera på "den tiden" så därför blev mina bilder rätt kass) Nåja histoiran till detta var så att: Alla mina vänner (ansåg jag) skulle dra till västerås på Power Meet, förutom jag. Så jag spontanbestämde mig på söndagen tror jag det var att fråga mina föräldrar om lov. En vän visste en snubbe som hade plats i en bil åt mig.. Jag fick lov och vi stack på natten till onsdagen samma vecka. Jag hade ingen aning om vem snubben var som jag åkte med, men de andra som skulle dit kände han. Första bilden är från när jag och Anna ligger och sover i det där tältet som man har till husvagnar, vet inte vad dem heter.. Meningen var att jag skulle sova på en annan camping men jag hamnade här och bäst blir ju allt när man inte planerar en massa saker, ellerhur?
Det var nog det roligaste jag gjort den sommaren, av alla somrar kanske till och med.. Det vart lite festande också,, tre fyra dagar i rad, innan vi slutligen stack hem.. Och dem jag åkte med med ville fara på paradisbadet i Ö-vik som ett avslut på helgen.. helt underbart.. Andra bilden får tala för sig själv ;)

SSSa jag att mitt minne är uselt? Det här är i alla fall en bild då jag och min vän Therese var ute på en kvällspromenad för någon sommar sedan.. Visst ser det underbar ut ? :D
.
.
Och här är en bild från förra sommaren då jag var Båtchaffis åt pappa och hans arbetskamrater.. Det var riktigt intressant, jag har alltid velat veta vad karlar gör när inte kvinnorna är med. Det slutade med att jag också partade lite grann efter grillning längre upp i umeå älven. Och sedan for några av oss på Cover Club i umeå. Där jag råkade visa han i gul jacka mitt ICA kort iställer för ID kortet, för jag har dem på samma ställe.. hahaha lite roligt det där...
Nåja det var några bilder av mina somrar,,, rätt få och ja skulle jag berätta mer ingående om varje bild skulle jag få skriva en hel bok. speciellt om min resa till västerås, och det ids vi ju inte?! Inte just nu i alla fall ;)
.
.
.
Har ni några särskilda sommarminnen?
xoxo/L


29 dar

Oj oj. Alltså om 29 dagar är jag fri som en fågel. Och om 29 dagar är det mest troligt underbar sommarvärme ute. Jag hade planerat på att göra den här sommaren till den bästa någonsin. Och det blir ganska svårt att slå. 2006 var en händelserik sommar då jag var i Göteborg och hälsade på min faster, blev megabrun och hade det jäkligt nice. Jag var även i Östersund på yran, kom in gratis tre dagar i rad och jobbade i ett av stånden på tivolit de hade där. Men i år ska det bli bättre!
.
.
.
Så jag tänker faktiskt bjuda på en bild som jag faktiskt inte har visat någon annan förut, inte på flera år i alla fall och inte så här offentligt. AWKWARD men man måste bju på sig själv, ellerhur? =)
En bild på mig från 2006 i östersund, jag är nyvaken så stäm mig! blondin och korthårig, URS!hahah
xoxo/L


trist och tråkigt

Jag är jätte dålig på att ta bilder för att sedan lägga upp i bloggen.. Speciellt till skillnad från min kära mamma, ni borde föresten kika in på hennes blogg: http://attisblogg.blogg.se/ för där kan man läsa mycket intressanta och roliga saker :P till skillnad från min hahah...
.
.
.
Sitter nere på bygg med Anna och gör faser.. Eller inte jag därför att min användare tydligen är arkiverad fast jag nyss var hos dem på trafikskolan för att den skulle bli oarkiverad. Men jag kanske får göra en fas på hennes användare och scora lite grand. Jo hon gör ju faser för E, medan frun här gör faser för B tack för det ^^
.
.
.
Surväder idag ? :P
xoxo/L


guld

Jag är grymt frustrerad just nu.. Nej jag är irriterad och förbannad... Jag skulle kunna skriva en hel bok med mina tankar på VM matchen just nu.. Ja när det gäller Sverige och Hockey och VM så är jag lite utav en huligan, eller värre.. TUSAN också!
Nåja, nu måstes sova cus 2moro is back to life
xoxo/L


solsken

Jag måste erkänna att jag inte alls är särskilt nöjd över att ajabaja vann eurovision igår.. Det känns som att folk trotsrösta på dem bara för att man inte kan rösta på sitt eget land.. Jag tycker att det fanns så många andra låtar som var grymt mycket bättre än ajabajas låt, vilket påminner mig om att faktiskt aldrig mer se på eurovisions schlager festivalen, för man blir bara så grymt besviken.. Nej, håller dom på när jag är 40 så kanske, kanske ;)
.
.
.
Hehe. Men det vart trevligt sällskap av mina systrar Maria och Jenny, och Jennys dotter Ida :). Blåbärspaj med päronsoda. En rätt underbar lördag faktiskt :)
.
.
Hur har er helg varit ?
xoxo/L


nuskavise

Jag sov ut ett litet tag i morse :) Rätt skönt ändå. Nu ska jag snart ta och se på Harold and Kumar både ettan och tvåan, haha för dom är ju så underbart roliga.. Det blev ju inget sånt igår.. Jag for förbi min syster ett tag och hälsade på, fick smaka på grillat kött och pommes :D hihi ..
.
.
.
Nåja, dagens hata för mig är: När "musplattan" på datorn kruppar så den rullar eller gör sidan större, i stället för att man kan dra den dit man vill hhaha :P
xoxo/L


pics

Den här dagen blev inte lika bra som de övriga. Men men så är det ju ibland ^^ Sitter och spelar lite poker igen, låtsaspengar förstås! :P Och försöker lösa ett korsord (tantvarning på mig!!!) hahahah
Jaja men så kan det ju vara ibland, vill bara ta det lugnt ikväll, se på harold and kumar förhoppningsvis, för de filmerna är ju så underbart roliga! :D Vad ska ni göra i helgen ?
xoxo/L


nisse-nyfiken

Gudars.. Så här på morgonkvisten precis innan man har vaknat till så kan det bli riktigt knepigt för mig att komma i underfund med resten av världen.. Jag brukar oftast svamla, se dåligt och prata konstigt.. Så det är ju tur att det inte finns någon där ute för mig att prata med ^^ Men nu är det ju rätt lugnt.
Jag glömde föresten att göra ett inlägg eller tre i min blogg igår, och det minskar ju besöksantalet radikalt..
hahah..
Som jag skrev på fejsbok, lite hemligstemplat ^^
xoxo/L


feel it

Just nu känns det som att jag har en massa tankar som jag bara vill ha ut ur min skalle.. Jag vill prata med någon, men vem?.. Så fort man nämner något som inte är känslokallt här uppe så springer alla iväg med svansen mellan benen. Man är för rädd för att ta i tu med faktum. Eller att inse faktum. Och det känns superduper surt.. MEN jag ska inte bryta ihop här på bloggen heller för då kommer den verkligen sjuka i besökarantal, vem tusan vill läsa sådant depp? :P
.
.
.
Hahah nej nej. Men varje dag som går känns så tung, som om jag vandrar omkring i kvicksand, i någon slags gegga.. Som att dagarna håller mig tillbaka och inte vill att jag ska bli fri.. Snart blir jag fri, 16 juni FRI.. hihihi
.
.
.
Nåväl, man kanske skulle försöka göra något vettigt nu :D tjing
xoxo/L


tissmemest

Gud jag är ju mer ivrig än en femåring på julafton. Men jag håller på att gå sönder av iver inför STUDENTEN i juni.. Nu har jag slitit som tusan på gymnasiet i 5 år.. Jag känner mig så barnslig som går ut nu när alla i min ålder tog studenten för 2 år sedan. Men det är ju whatever..
.
.
.
Jag fick hem ett brev idag från lilja skolan ang tider i kyrkan och allt sånt där inför studenten också. Så nu hoppas jag bara på att få åka en liten tur med en kärra också :] Kommer bli mycket skratt men även lite tårar. Man har ju alltid haft skolan som en trygg vägg att luta sig mot, nu är det ut i verkliga livet. Jag kommer att ha mitt livs första sommarjobb.. Låter lite som en 16 åring som ska börja gymnasiet..
.
.
.
Jag är SÄKER på att den här sommaren kommer att bli perfekt. Helt underbar med andra ord. Och jag hoppas att det blir någon liten bilträff också,
OCH - jag hoppas jag får med många personer som vill hjälpa till med att fullborda min sommar ^^

xoxo/L
.
.
.When I get older I will be stronger
They'll call me freedom Just like a wavin' flag


alcogel

Sitter på lektion nu Svenska C.. Igår på lektionen skulle vi skaka hand med varandra, det hör ihop med det vi jobbar på just nu, arbetssökande och CV osv.. Skakade hand med minst 20 personer, och jag kände att efter ha varit sjuk i flera dagar så var jag bara tvungen att jaga upp lite alcogel att smörja in händerna med.. Folk kommer till skolan halvsjuka och har bakterier fulla sig så jag var bara tvungen :P hahah..
Nåväl, nu börjar lektionen så jag ska ta och göra något vettigt !
hihih xoxo/L


host host

Alltså, det omöjliga (men positiva) hände i morse. Jag var helt inställt på att jag skulle hosta ihjäl mig på bussen och skämma ut mig totalt. Men i stället hostade jag som en galning när jag väntade på bussen.. Fick ett eget säte och hostade inte alls så mycket under själva färden (thank Lord).. När jag sitter på bildlektionen hostar jag som att det är det sista jag ska göra innan jag ger mitt liv åt världen.. Det här är kanske sjunde eller åttonde dagen som jag hostar, och jag börjar nästan bli orolig på ifall jag kommer att hosta när jag tar studenten.
.
.
.
Som det är just nu så slutar jag verkligen inte att hosta,, andra dagen när jag hade det trodde jag nästan att det var över, för jag hostade så lite. Men onej mer fel kunde jag inte ha.. Jag funderar på att börja på droger, LUGN jag menar hostmedicin.. hahaha
.
.
.
Kan ni räkna hur många gånger jag skrev "hosta" i det här inlägget? =)
hahah xoxo/L


solen

Igår var jag förbi min syster och hennes man. Hon bakade en kladdkaka som blev jätte god :) Men man måste ju tänka på kalorierna, lite i alla fall.. Det betyder att jag helt enkelt måste sluta med coca cola, för det är verkligen min drog!
.
.
.
Jag har dessutom kommit fram till att jag måste sola inför sommaren. Men jag vill köra på riktig sol, och ingen fusk sol så som solarium. Jag litar inte riktigt på dom där burarna som man stänger in sig i och bränner sönder sin kropp och får brännskador och möjligtvis cancer. Å andra sidan är det ju faktiskt ett smart, enkelt och snabbt sätt att bli brun på INFÖR sommaren... Men jag skulle mest troligt få cellskräck... någon som vill sola med mig ? ;) hahah nej nej skämt..
Nu får vi se vad denna Söndag har att bjuda på
xoxo/L


tusen dagar

Gud så verkligen intressant den här dagen har varit :D Verkligen.. Sådär att man nästan blir lite glad.
Jag har spelat lite poker -med låtsas pengar förtås!- och jag kom på andra plats av 27, så lilla score! till mig! :) hiihih.
Nej men ska snart äta lite grand sen ska jag hälsa på min syster.
.
.
Jag ville skaffa spotify premium igår men det gick inte särskilt bra, så jag får vänta tills senare..
Har tyvärr inget intressant att skriva om :/ oj vad trist !
.
Längtar till sommaren :*
xoxo/L


så det så

Jag vakande runt nio i morse, men har legat i sängen tills nu. Och läst klart en bok som är helt underbart bra.. Den sista boken på en serie med 6 böcker :) Det känns alltid lika tomt när dem är slut.
.
.
.
.
Idag är det lördag, och jag har inga planer på what to do. Jag tror morsan pratade om grillning, men vet det får bli en liten överaskning ^^
Själv ska jag försöka göra något vettigt och intressant
xoxo/L


I own you..

Har just kommit hem från Kim och Therese. Där jag och Therese har spelat kort, snackat skit efter att vi sett talang :) Det var verkligen jätte trevligt! Det var så länge sedan vi gjorde något sådant här i hop, så superbra kväll!! :)
Vad som står på schemat i morgon fick ju återsås att se. Jag har planer på att sova väldigt länge.
.
.
.
.
Jag måste hitta min inspirationskälla, eller mina här i livet. Eller så är jag bara spontant korkad. Tydligen verkar folk gilla min humor, men själv tycker jag inte det är särskilt kul, och då brukar jag skratta åt träd, dvs allting.. i allafall oplanerade skämt ;) Men när en tjej berättar att hon varit med en kille som har dreads och jag drar den här : Undra om barnet skulle födas med dreads.... Så TJUTER brudarna jag är med av skratt.. Och jag känner lite att "you should've had it coming" att man drar såna där skämt om hur barn ser ut när de föds. Men tydligen var det i alla fall superkul, och då SCOREar ju jag på det ^^
.
.
.
.
Samtidigt så har jag faktiskt skrattat bara av att någon har sagt "träd", "tangentbord", "nevger" "min bil" och dyligt.. Men ja, jag fick väl skylla på natthumorn ;) hihihi
.
.
.
.
Anyways deja para ir a dormir
xoxo/L


Ba Satt

Det är heelt otroligt.. Jag satt just och skrev världens inlägg som skulle få den största komikern att dö av skratt.. Nåja. Den planen fick jag ge upp ^^ haha. Okej så det är fredag idag, vad ska man hitta på då?.. Jag har ju legat inne och myst med täcket pga sjukdom sedan i lördagskväll. Så egentligen borde jag ta mig för att göra någonting. Å andra sidan så känns det som att den är ikket händelserika skoldag faktiskt har tagit på mina krafter..
Jag satt och såg på ALLA Glee avsnitt för tredje gången igår, *suck*.. Men jag har så dålig fantasi på filmer, jag ids inte sitta och leta bra filmrecentioner för att se ifall de må vara bra.. Ska in på biblioteket och låna ett gäng böcker idag (bokmal.se).. =)
Så häromdagen fick jag veta att jag fick sommarjobb! känns super bra faktiskt.. Men sen är ju frågan vad som händer efter. Jag är sugen på att flytta söderut, verkligen supersugen på det.. men VART? Några tips ? :)
xoxo/L


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus