Dead end

Bloggtorka utan dess like!



morgontidnignar

Snacka om att jag har energi utan dess like idag. Och jag förstår inte hur det kan komma sig! Det är inte sol ute, och jag brukar oftast bara bli sprallig då det är sol. Nej det har varit molningt hela den här veckan... Och ändå är typ alla jag känner ute på språng.. Så vad gör lilla jag idag da? Jag kan ju inte lägga mig och glassa mig i solen utan sol direkt! Så jag lär väl växa fast i min lilla säng och inte orka ta mig ur..
Jag stenvägrar fortfarande att börja på säsong två av game of thrones också eftersom jag inte alls gillade slutet på första.. Dom två värsta sakerna som kan hända i en tv-serie eller film:
  • En av huvudkaraktärerna dör
  • Någonting så förutsägbart händer att man får spysmak i munnen för att man bara känner "I had it comming"
Japp så är det... Men det är ju fortfarande sommar så inte tusan kan man ju ligga inne och se en bustråkig film! Man kanske skulle tatt å solat idag. Men då känner jag ju så här, jag har redan solat 6 gånger och spenderat över 300 kronor på det, och jag har blivit typ en nyans brunare.. Jag får väl be om att bli flugen till Göteborg så jag kan få samma färg som en pepparkaka.. Tro mig; Någon dag ska jag skanna in ett foto från när jag har varit i göteborg så får ni se.. Men dom är på lösa fotografier än så länge :P
Oh I just can't wait to be kiiiing!

xoxo/Lehna^^


I'll smile with it to the end

Jag har just precis vaknat till på riktigt.. Jag förstår inte varför jag ska sova så länge på dagarna. Å andra sidan somnar jag aldrig före 01 på natten heller.. Men det är snart dags att få bort den vanan då sommararbetet börjar ^^
Idag är jag ledig men i morgon jobbar jag.. Och imorgon är även dagen då jag drar en vinnare för tävlingen.. Än så länge så är det bara två som har anmält sig, och morsan är den ena.. Jag antar att folk inte gillar gratis saker här i världen fast personligen trodde jag att det var tvärt om ;) heheheh


Den här bilden må vara ocharmig,, MEN den har en historia bakom sig den också :D (Fr vänster: Jag, Linda, Therese) Det här var 2008-08-08, dagen jag fyllde 18. Snacka om lycka! Jag drack en cider som ni ser till tårtan bara för att jag fick! Det var mycket som skedde bara för att jag fick.. Drog ihop ett litet party med de närmsta vännerna.. Gick på konsum och köpte cigaretter och några väninnor bara för att jag kunde! Hahaa känslan alltså. Och så sa dem ju grattis till en för att man fyllde år och visade legitimationet ^^ Gick på sommardroskan här i Umeå vilket var ett misstag.. Dit drar jag aldrig igen! Det var första och sista gången, men å andra sidan har dem inte så många fler ställen på somrarna för 18 åringar.. Det var jätte trist där och jag hade pojkvän på den tiden så vi drog därifrån rätt snabbt också.. Kasst avslut på en annars underbart dag.
Therese; Allas kära goda vän kom och sjöng för mig 8 på morgonen.. Föresten så var Linda och hennes dåvarande karl också med och sjöng.. Där låg jag och sov helt oberedd som en prinsessa, snacka om jag blev LIVrädd.. Men annars är therese den som alltid dyker upp från ingenstans och sjunger så fint för en.. Ett <3 till henne :D

Xoxo/Lehna - uppskatta era vänner allt ni kan, för de är allt ni har! mina vänner är allt för mig!^^


1177 - infektion

Jag tycker att 1177 är en jätte bra hemsida! Det är alltså sjukvårdsrådgivningen. Där kan man läsa fakta och få råd av sjuksköterskor. Man kan ställa egna frågor om man föredrar att gå via nätet istället för att ringa dem så klart! Jag har hittat allt jag har sökt om där! Bland annat hittade jag om mitt nässpraysberoende..


Nu sökte jag efter en mindre rolig sak :/ Jag fick ju en smärre ikket "alarmerande" infektion runt min navelpiercing för ett tag sedan. Jag frågade en av ssk på jobbet och fick svar att fortsätta rengöra vilket jag gjorde. Började använda kompresser i omlopp för att det inte skulle komma in smuts. Dock började det såret någon milimeter från själva hålet.. Men i fredags köpte jag en ny piercing, bytte alltså från läkstaven som var i bioplats och redan nu så läker såret fint och känns inte ens längre. Jag gissar på att jag när jag försökte byta stav förut råkade ta den stavens kula vilket var fejk så klart. Men nu köpte jag än med kirurgiskt stål..
Hur som helst så misstänker jag att jag har fått en infektion i navel nu! Jag hade något (ursäkta, det är blä!!) "kletigt" där för ett par dagar sedan, och jag misstänkte att det kanske var från asollösningen som jag hade på kompressen runt piercingen. Visserligen tvättar jag alltid min navel väldigt noggrant när jag duschar.. Nu ikväll upptäckte jag samma sak. Dock så skulle det vara gul vätska som de säger på 1177 och min är rödbrun.. Det är inte fräscht alls! Händer det igen blir det att kontakta VCT pronto.. Ska ställa en fråga ang det här till 1177 i morgon! Är det en infektion hoppas jag på antibiotika trots att jag hatar piller! Men då kanske min navel blir helt återställd igen.. Men jag VÄGRAR ta bort min piercing! (den behöver faktiskt inte vara skälet till en infektion i själva naveln)


Någon som tänkt på det btw? Varför heter det navelpiercing? Ja den sitter ju vid naveln men inte i eller på direkt.. Samma sak som "hål i läppen" men läppen är ju läppen liksom, piercingen sitter ju i huden under eller över! Tungpiercingen sitter ju faktiskt igenom själva tungan, samma sak med ögonbrynet.. Suspeeeeek!!


Andra gången jag hade en piercing.. Jag skulle vara så snabb på at byta till ett annat smycke, och gärna ett tyngre! Det räcker gott och väl med en vanlig stav med en liten "diamant" på jue! Den här gången tänker jag vänta minst ett år och dessutom ska jag vara väldigt noga med att det är kirurgiskt stål eller titan som jag har i, och inte fejkstavar med nickel som hos ur&penn!!

Xoxo/Lehna - var noga att rengöra era piercingar, de må vara snygga men det är inte snyggt med en infektion. En navelpiercing kan ta 3 upp till 6 månader på sig att läka! Och det är lika bra att vänta ett halvår innan man börjar sätta på tyngre smycken. Jag väntade 6 veckor för att en vän sa att det hade läkt då, och då fick jag världens infektion!



Fiona

Whaaa vad hände? Jag har inte bloggat på hela kvällen.. Jag gick för att dejta therese och sen övertalade hon mig att se titanic och jag antar att jag blev helt inne i filmen :S Inte okej.. Och självklart har jag ju inte tagit något typisk blogg-bild på en tv som visar filmen heller :S Jag vet inte vad det är med mig,, varför plockar jag bara inte fram kameran för?? Hur jobbigt kan det vara?
Men jag tänker nog inte riktigt på det :S
Inte okej.. Just nu står det dessutom still i min hjärna. Jag kan inte komma på något intressant att skriva. Allt som kretsar kring min hjärna är sommar och tåskola, sommar sommar sommar! hahjahah
GLÖM inte tävlingen som avslutas på fredag!!



happiest ever!

Jag kan knappast bli mer glad än vad jag är nu!! (förutom min huvudvärk.. AJ!!)


Soo,, I gyal couldn't be more happy than me! Ärligt talat.. Det känns som att det är så mycket på g just nu som är awesome!

  • Jag läste i Veckorevyn att Liza Marklunds "Annika Bengtzon" böcker ska bli till film! Jag älskar ju dom där böckerna och har läst dom flera gånger! Nog för att jag tycker dom sista två i serien är bäst men man måste ju följa med från början! ;) 

  • Småstadsliv kommer till Umeå i augusti och kör live! Jag missade ju förra sommaren när dom var i Ö-vik. Men i augusti kommer dom hiiit!! Kan knappast bli lyckligare över det. Småstadsliv är det bästa inom humor som har hänt Sverige! Kika in deras filmer eller kolla trailer på youtube! ^^

  • Och som jag skrev igår så kommer balettakademien umeå förhoppningsvis klämma in tåskola på höstens schema.. Jag håller verkligen alla tummar och tår för det! Jag kommer kika in där varje dag från och med idag så att jag verkligen får en plats ifall kursen hålls!. Det är det mest magiska.. Jag ska äntligen lära mig på riktigt att hålla balansen på tåskor! Det är inte alls lika kul att öva hemma! Dessutom håller jag fortfarande på att bryta in dem.. Och jag måste stretcha mina fötter så jag får bättre arch i dem! ASM

Näe det här är helt otroligt! En solig jobbsommar på det och det är pricken över iet! Believe me or not ^^
Xoxo/Lehna - Dans är ingen hobby, dans är en livsstil!^^



sötsuuug (tävlingen!!)

Snacka om att jag har ett sötsug utan dess like like! Det är helt otroligt.. Jag knaprade på några cashew nötter idag men sötsuget försvann inte.. Det är nära till statoil men jag håller till baka allt som är på väg att slita mig ner dit! Och at the end of the day så får man ju känna sig både fräsch och nöjd! ^^ Men jag önskar bara att det fanns nogon godare dryck som hade kolsyra i sig som var nyttig.. Ramlösa och allt det där smakar bara bäskt och tillgjort.. Boring! Men nu i sommar så kommer det kännas bäst med iskallt vatten på flaska i solen!


För guds skull, glöm inte tävlingen! På fredag drar jag en vinnare så ANMÄL ER!!


ett steg bakåt

Men gissa om min hjärna är någon annan stans.. Jag har drömt tre drömmar i natt och alla har varit så himla konstiga.. Ena var om att jag skaffade en massa hundar i olika raser men en del var inte ens hundar och en del glömde jag typ mata och det var det ena med det tredje.. Den andra, ja dom är så svåra att förklara! :S Men jag tycker det är lite läskigt med drömar som inte har någon grund!
Vaknde till runt 9 i morse av att en lurvtuss stod och skällde.. Så jag öppnade min sovrumsdörr så de kunde komma och lägga sig med mig i sängen men två av dem sprang omkring ändå,, till slut kom mamma hem så jag kunde fortsätta sova ^^ Haha jag är ju som en sova! :P
Hahaha den här bilden är så lustig! Ska faktiskt avslöja en sak i och med den.. Jag sitter faktiskt inte hela vägen spagat på bilden,, handen håller jag ner i marken för att hålla upp mig, och det syns ju klart och tydligt! Det lustiga tycker jag är ju: varför höll jag inte upp mig själv med den andra handen för?? Så att jag gjorde det "bakom" mig själv? Anledningen till "fusket" var faktiskt den att jag några veckor innan hade prövat att gå ner i spagat. Jag höll upp mig med båda armarna som på bilden, men sen släppte jag dom och WIPS så satt jag i spagat, 100%.. Jag blev livrädd för jag visste inte att jag kunde det,, så jag steg upp.. Men sedan testade jag igen, och när jag skulle kliva ur den gången så vred sig något i mitt lår. Sedan dess hade jag problem med mitt ben.. Jag kunde inte hjula och dansa normalt på flera månader.. jag vet inte vad som hände.. Så jag vågade aldrig testa igen hur mkt jag än värmde upp och stretchade innan :/

xoxo/Lehna^^


otrohet, okej?

Jag läste i veckorevyn idag om ett repotage ikväll otrohet är okej osv. Att det börjar bli vanligt och att det finns sajter för de som vill vara otrogna. Jag tycker ärligt talat att det är en väldigt dum fråga. Är det okej??
- Nej förmodligen är det inte okej! Genom att man är otrogen så går man ju bakom ryggen på sin partner. Man sårar någon, man förlorar tillit som man byggt upp mellan varandra. Jag tycker absolut inte att det är okej att spela på någon annans känslor. Jag säger tvi för varje otrogen person där ute! Det finns inga undantag!
Sluta vara en förbannat egoistisk fegis och gör slut istället! Det är faktiskt inte svårare än så. Det spelar ingen roll ifall man är gift och ha barn och inte vill såra barnen genom att göra slut med mamman eller pappan. Det är fortfarande inte okej att bedra någon! Att skiljas må vara tabu, men vem ids följa jantelagen?
Att barnen blir ledsna för att deras föräldrar separerar är en helt annan typ av ledsamhet än den som den som blir bedragen får uppleva! Och alla bieffekter på det efteråt! Svårt att lita på folk och så vidare.

Om jag var i ett förhållande där min partner var otrogen så skulle jag lämna honom ögona böj! För mig finns det ingen "andra chans". Det är BS enligt mig! Probera att vi fortsätter vara tillsammans. Jag skulle oroa mig varje gång han skulle gå ut med några vänner även om bara för att handla ett par nya jeans. Jag skulle vara automatisk svartsjuk hela tiden och hur roligt är sådant? Tilliten faller ju till noll när någon man älskar gör något som bevisar att han uppenbarligen inte älskar mig. Det är fy och skam! Nej då gör jag hellre slut och kommer över människan än lever i ett förhållande där jag ständigt är orolig. För ärligt talat, hur ska jag någonsin kunna lita på honom till 100% igen även om det går 15 år? Det gjorde jag ju från början, litade på honom till 100% och sedan är han otrogen. Nej men fy, tänk på att när ni är otrogna så spelar ni på andras känslor, och det är inte okej! Dom har ni ingen rätt att utnyttja
Min första ritade bild i paint! hahah otroligt kass men jag gjorde den på typ två minuter. Det ska så klart likna klassikern; ett par där killen håller om sin brud och tjejen håller hand med en annan snubbe.. .ska börja rita fler bilder till min blogg :D

Xoxo/Lehna - kommunikation är nyckeln till ett förhållande. Man är inte bara pojke och flicka utan man är vänner! Bli bästa vän med din partner, och gör det genom att prata. På det viset bygger ni även tillit och då kanske ni kan lösa erat förhållande fint när det börjar knaka i stället för att vara otrogen!^^


Tisdag 2012/05/29

Snacka om att tiden kryper fram. Samtidigt så undrar jag varför jag vill att den ska gå fortare? Kanske för att jag vill tatuera mig, eller kanske för att jag vill att det ska bli juli så jag får fara till Stockholm.

Det mest intressanta för mig med att åka till huvudstaden är nog för att jag aldrig har sett den (mer än plattan två minuter när jag var där på vintertid 2010) annars så tycker jag Stockholm verkar så överskattat. Men hur vet jag som aldrig har varit där? Men det verkar som att folk beter sig som att de är något för att de bor där. Jag tror jag kommer att föredra Göteborg även efter det att jag har upplevt Stockholm. Men jag har ju varit där fler gånger! Jag tror dock att invånarna i göteborg är mindre stressade och inte har lika stort storhetsvansinne som stockholmare. Jag har alltid varit lite smyg-emot nollåttor ;)) hahhah nej skämt å sido!

Men jag längtar lika mycket efter att få fara dit som jag skulle längta efter att fara till new york :P ska bli såå kul så jag HOPPAS det verkligen blir av!!



Utslagen

Jag ligger helt utsliten i annis pannis soffa just nu. Och jag har knappast gjort något ansträngande

Btw så hörde så klart inte killen av sig som skulle göra min tattoo, så det blir att gå till reddragon i slutet på månaden och hoppas dem är lite mer seriösa ^^ är ju super taggad! Deg blir ju en i nacken. Sen ska jag bygga mer på tatueringen runt texten på vaden också ^^



Tårar av glädje!

Omigod, Omigod, Omigod, Omigooood!! Det är helt otroligt. Jag fick veta idag att Balettakademien Umeå försöker få in TÅSKOLA i höstens dansachema! Det sprutar glädjetårar från mig nu!

Alltså som jag har önskat att de skulle skaffa en kurs för tåskola här i Umeå!! Och ha jag tur så kanske min dröm äntligen går i uppfyllelse! Och jag får en ÄKTA nytta av mina tåskor som ligger i en hylla just nu ^^ supergladare Lehna får du leta efter! Kursen får kosta vad den vill jag ska GÅ den! Och den dagen i veckan kommer jag vara onåbar! Thats how it is!!

Åh Gud så glad jag blev nu! Pointe shoes <33



The matter of the fact is..

Alltså sanningens ögonblick: först tyckte jag att det var kul att blogga men sedan blev jag för lat och nu är jag heelt beroende! Jag vill skriva jämt och för en gångs skull så lottar jag bilder också! :D hahhah asm!

Vi tryckte nyss baraberpaj men den kändes så onyttig så jag kilade och köpte cashewnötter och apelsinjuice istället! Mycket nyttigare ^^ jag känner mig mycket fräschare nu än när jag dricker massvis med coca cola. A big no-no! ^^
Idag ska jag dessutom få äta världens godaste pasta med skinksås!!! Underbart god :D tillagad av Annis pannis såklart ;)



Either or, neither nor

Nu har jag definitivt kommit till en antingen eller situation.. Antingen hittar jag verkligen inte inställningar för min mobilkamera så jag kan ändra megapixel för originalkameran, eller så finns helt enkelt inte den inställningen :P men jag testade dra ner en app så nu ska jag helt enkelt prova om det funkar nu att ladda upp bilder på Mobilblogg.. Wish me luck!



and then she talked

Jisses vad jag sov länge idag! Det är ju sol ute, man ska ju inte sova så länge då! Men i och för sig har vi bara 10-11 grader varmt.. Otroligt. Vart är sommaren? Det är visserligen bara Maj än, men ändå ;P
Jag börjar fundera på ifall man ska börja satsa hårt på solariet nu så man kan se fräsch ut eller om det är lika bra att ge upp.. Jag undrar om det verkligen biter.. Men(!!!) en annan sak att göra är ju helt klart att köpa kläder i turkos, gult och vitt.. Då ser man ju brunare ut ;))) men jag vill se brunbränd ut,, lite lysande.. Jag är typ gul som the simpsons! hahahaha :P
Så what to do today? Justja, bararberpaj :D


total ångest

Okej, här kommer kanske den största ångesten någonsin! Utan behörighet för universitet eller högskola och i och med att jag faktiskt gillar att jobba inom äldreomsorgen så tänkte jag passa på att utbilda mig till uska. Men ingenting är ju gratis så självklart behövs ett studielån då man inte kan försäkra sig i förväg om att få jobba extra så man kan vara utan kanske 1 termin.
Skulle jag ta lån alla terminer så slutar mitt lån på 140.000 kronor som jag ska betala tillbaka. Betalar jag 1000 kr i månaden så tar det mig ca 12 år innan jag är skuldfri.
Och för vilken utbildning som helst så skulle det kännas värt det. Men uska är inte ett under till utbildning. Det ger mig kanske 1000 kronor mer i lön. Och då är det också beroende på hur många procent jag får jobba. Jag skulle få ut max 15 efter skatt om jag jobbar över 90% . Ska man då ha sig ett liv med tex hyra, el, internet, mobil, mat och så lånet så har man ju kanske ett par kronor över. Det är knappt liksom. Vad är det för liv att leva?
Jag vet att många tänker "det är så det fungerar" Ah men jag tror knappast det.
Finns det något lägre betalt jobb än att jobba inom omsorgen ö h t? Men vad kan jag annars göra av mitt liv då jag inte kan läsa något annat? Och nu är det ju ändå för sent att göra något åt saken.
Det känns så ångerfyllt så jag vet inte hur jag kommer lyckas somna restrerande dagar fram till efter sommaren.
Vem ska jag prata med? Vem ska jag rådfråga? alla jag känner säger bara "jag vet inte" både vuxna och folk i min ålder. Jag frågar folk som har tagit lån, jag har frågat folk som gått samma utbildning. Men samma svar hela tiden: vet inte.
Jag vet inte vart jag ska vända mig. Men nu känns det verkligen som att livet rinner ut i sanden..

Jag tror inte folk anar hur påfrestande det verkligen är! Ska jag klämma in massvis med extrajobb så jag kan överleva en termin i alla fall utan lån? Plugga och jobba? Jag älskar mitt jobb tro mig, och jag tycker det är skönt att jobba dag ömsom kväll och veckodagar ömsom helger. Men om jag ska plugga och sedan direkt på jobb. Jag fick ju leta upp någon shop som säljer begagnade hjärnor. Jag vet inte om mitt psyke är redo för sånt här än. Jag skulle dricka ihjäl mig på redbull..
Men vad ska jag göra? Vem ska jag rådfråga??


da media vuelta

Wow äntligen en dator! Och jag har äntligen fått lite värme i kroppen så nu kan jag skriva normalt ^^ Jag ska testa ändra megapixel på kameran och se om bilderna funkar att lägga upp via mobilblogg då.. Det blir ju som sagt lite trist utan bilder och det är vääääldigt jobbigt att ta bilder med kameran emot mig,, blir svårt att se fenomenet och dessutom är jag själv alltid i vägen! :P hahah Och tur att jag inte tar bilder så ofta annars än för bloggen, lite drygt att hålla på växla bildstorlek annars jämt och ständigt :P

I morgon hoppas jag på bättre väder. Men jag tror det skulle vara molnigt hela veckan :/ Vi ska bara rabarberpajen i morgon i stället. Det är ju så fasligt gott! Man får gärna blanda med hallon också, då blir den ännu godare! :D Me like haha.. Men man får lugna sig med det onyttiga så man kan nå målet.. Jag köpte tillexemel cashew nötter idag igen som jag var så bra på att göra förut så jag slipper småätandet. Men jag tog ju såklart osaltade bara för att mycket salt inte är nyttigt. Men dom var törr och vidriga! Och så köpte jag en bonaqua hallon lime.. Men jag har som sagt svårt för kolsyrat vatten! Det smakar liksom tillgjort på något vis. Och det är bubblorna i drickan som jag vill åt! Garanterat därför jag dricker så mycket läsk :/

Men, det främsta målet med min viktnedgång när jag når den är HELT klart att göra en halv-sleeve på armen! Jag ska börja spara undan pengar redan nu och börja rita och komma på idéer till den så det inte blir så utslitet tiden. Vill ha en assnygg sleeve redan nu jue! Vann jag en miljon fick de ju ringa alla umeås poliser för att få ut mig ur tatueringsstudion! hahahha Gör man en kan man inte sluta!!


Här är en bild på min första tatuering.. Ett ganska så härligt minne faktiskt (jag har tre. Den här, texten "DANS" (som i att dansa, inte som i namnet!) och en tribal i svanken med en stjärna, två gratis och tibalen 1000) Jag skulle vara med en killpolare när några tjejpolare ville att jag skulle ha spel och drinkkväll med dem. Och vi skulle inte till stan och definitivt inte ut på krogen. Men vi for till stan och vi gick ut på krogen. Anyways så slaggade jag hos en polare i stan. Jag kände faktiskt inte honom så bra utan det var tjejerna som kände honom bättre. Hur som helst så dagen efter så skulle han tatta sin polare. Han frågade om jag ville ha en gadd, att jag fick den gratis för att han var bakis :P Kunde knappast tacka nej! Letade febrilt medan vi var i studion då en annan snubbe hittade den här rosen åt mig. Egentligen var den svart och grå med tatueraren fråga om han fick göra som han ville.. Självklart! Jag var jätte nervös inför min första gadd, men jag hade alltid vetat att det skulle bli en ros som första tattoo.. Killen som blev tatuerad innan skrek utav bara den så jag blev LIVRÄDD! haha. Men det gjorde inte så värst ont. Den sitter på mitt högra skulderblad. Gjorde den 2009. Den i svanken gjorde ondast! Lägger upp bilder på de andra någon annan dag! ;)
Xoxo/Lehna - tänk noga på vad du vill tatuera, alla tatueringar behöver inte ha en särskild mening för dig, men den kommer trots allt sitta där för resten av ditt liv! och Tjejer: Undvik att tatuera områden kring magen, tänk hur ful den blir efter en graviditet ^^


Fesk

Nu har vi vare å fiskat. Fick tre firrar den här gången men vi fiskade inte hälften så länge nu. Kan knappt skriva för jag är så kall å stel om händerna :P så nu ska vi hem å baka rabarberpaj istället ^^

Jag stör mig fortfarande på att jag inte kan ta bilder med vanliga kameran och ladda upp med Mobilblogg - det är ju så drygt att ta kort med kameran vid skärmen :/ blir lite svårt och inget alls roligt att försöka ta bra bilder! Så just nu skippar jag bild!



Sol del pluuuto

Whaa var nyss på solariet och glassade. Min var kyligt använd så det blev riktigt varmt på mina ynka 17 minuter.. Dom har höjt priset igen och jag tyckte det var dyrt nog med 50 kronor för 20 min.. Nåväl, deg är det värt! Jag ska bu jobba hela sommaren och vädret kan man dessutom inte lita på! :P
Och jag blev såå trött av att sola! Men tur jag har min bästa vän redbull da så jag kan bli pigg och kanske fara å fiska ikväll ;) <3

Jag som lovade en fullspäckad blogg-dag idag men så fick jag hundra andra planer :P amazing! Men sånt är livet. Man måste ta vara på tiden. Och jag får ju ändå aldrig respons på mon blogg :( haha

Kom ihåg!: tävlingen avslutas nu på fredag den 1 juni!! Det är bara att kommentera att ni är med bara! ;))

Xoxo/lehna^^



Rosaholic

Är och shoppar blommor till käraste mor eftersom vi firar morsdag idag istället. Och jag kan aldrig få nog att sniffa på rosor! Dom luktar ju så fruktansvärt gott! Världens goaste! Haha det är ju beroendeframkallande!!



Storm's rock u

Whaa snacka om storm!! Min lugg får ju aldrig vara i fred :P
Jag blev utringd på jobb i morse så därför har jag inte bloggar ännu och nu kände jag en droppe!!
Eftersom det var sol i morse så nöjde jag mig med kofta och trekvarts byxor - vilket jag får smaka på ni -.-



Reklam - månadens inlägg!!

Gaah ofta jag kom på the topic of the month klockan ett på natten?!?!

Men ärligt talat.. Jag är inne på aftonbladet och så ser jag en artikel där det står "Vi ger en timlön för Syriens barn"
Och det första jag tänker på är "Varför inte visa bilder på vanliga svenskar så att vi ser att helt civila människor faktiskt också donerar och inte bara rika svenska personer?"
Har ni någonsin tänkt på det? När vi ser en reklam om "skänk hit och dit" eller "donera till dom här så dom inte utplånas" så är det ofta kändisar som gör reklam för det?
Antar att företagen och organisationerna bakom det tror att vi civila ska känna en större känsla av att själv donera osv bara för att en kändis visar sig göra detta (det gäller även reklam för diverse saker, som saker på tv-shop och annan reklam)
Men är inte sånt där rätt gammalt ändå? Det har ju varit likadant i alla mina 21 år i alla fall. Dags för en förändring kanske? Personligen när jag ser en sådan reklam så tänker jag bara "dom får betalt för att göra den där reklamen" Och särskilt när man ser reklamer med kändisar ala USA som får ett par miljoner för ett ynka reklaminslag.. Inte för att amerikanerna hör till det här inlägget..


Hur som helst så tycker jag sådant där är B! Dels för att man känner lite att så klart kändisarna har råd att skänka en timlön. Gärna 3-4 stycken till och med. Så bara där är det redan overkill. Men också för att det känns så oäkta när kändisar gör reklam bara för att man vet att dem inte gör någonting gratis.. Man vet ju att reklam för mascaror och diverse är betal-reklamer men jag skulle garanterat kunna göra reklam för att jag donerar till diverse organisationer helt gratis..
Så för guds skull aftonbladet och hundratusentals till som gör sånt här - skippa kändisarna!
xoxo/Lehna^^


Besvikelse...

I morgon blir det bättre med uppdatering på bloggen!

Jag är faktiskt lite besviken av årets ESC.. Jag såg lite grand på svtplay. Lyssnade inte igenom alla låtarna utan såg bara repriser de hade i programmet, alltså små-snuttarna av alla låtar. Mina favoriter var Sverige, Cypern och Rumänien.. Men varken Cypern eller Rumänien kom bland top 5.. Och jag tycker allvarligt att dom andra av top 5 efter Sverige sög totalt!:

  1. Ett par gamla tanter. En klassiker att alltid ha med något psykadeliskt där dom inte alls är Seriösa och ska komma bland top 5.. Som Findlads lordi,, ,vart var det schlager över huvud taget? Jag tycker sådant är så barnsligt och gammalt.. skippa sånt tack! Jag ogillar skarpt att folk röstar på tex gamlingar för att de är just gamla, eller som på lordi för att de såg ut som något till och med han där nere med svans och horn är rädd för.

  2. Hur många tävlande galade inte bara i sina sånger? Som bara för att du kan hålla ut en ton i 20 minuter skulle få dig att vinna tävlingen för att du har en stark röst och lungor som rymmer mycket luft?

  3. Jag tycker helt klart att många som var på sämst 5 listan var bra. Och många av top 5 listan skulle hamnat på sämst 5!
Anledningen till att jag är besviken är för att det hade känts mer spännande om det var Cypern och kanske Grekland som låg bland top 5. Nu fanns de ju förvisso med i tävlingen och kom ändå inte upp dit. Men som sagt jag gillar inte sånna där som röstar "bara för att" som med ryssland..
Och så är jag grymt stolt och glad över att Sverige vann! Självklart! Men jag tycker faktiskt att vårat bidrag var en riktig schlager-dänga.. Den kändes som ESC! Och jag tror faktiskt att många nästan visste att vi skulle vinna. Arton stycken 12-poänger! inte illa jue!

Men däremot kan jag inte sluta undra.. vad i hela fridens namn gjorde Loreen för uppträdande vad gäller dans? allvarligt talat? Eftersom bloggen är offentlig i hela världen (med typ 12 besökare per dag max, men ändå) så vill jag inte skriva ut några grymma ord.. men allvarligt talat?!




segt bakåt

Det här är en seg dag.. En mycket seg dag! Men ändå så känns det som att jag har varit lite levande den senaste månaden! Det var länge sedan som jag verkligen behövde ha en inne-liggar söndag. Klockan är nu 18.09, klockan har bara rusat iväg! Det är för visso sol ute och sådär men jag har bara inte haft någon ork idag!.. Men jag skulle behövt ta en promenad och hämtat mina (mammas) solbrillor. Men jag tror ena halvan är i impalan medan den andra är hos Annis pannis.. Ja jädrans alltså..
Men eftersom jag är så seg och trött idag så tänker jag köra vidare på gammalbild & berätta.. Det känns bäst så.. Tror knappast folk vill se bilder på mitt lilla skyffe bara för att dem är nya?! :P
nDen här bilden är inte värst gammal, men två flugor i en smäll; ett underbart minne 4-ever, och ni får äntligen se bilden på norrlands snyggaste bil och nämligen den jag åkte igår: Impalan!! Det var alltså min student. Dags för studenten. Jag hade lagt mig sent på kvällen för att förbereda allting, jag klev upp tidigt för att hinna göra mig i ordning. Och såå många mardrömmar jag hade haft om den här dagen! Ett dussintal som innefattade att min mössa var i fel färg, såg annorlunda ut och bara var allmänt fel. Men en mer perfekt dag kunde det inte bli! Vi var fem i klassen varav en som inte skulle komma och två som skulle åka limo, så därför passade jag på att fråga ägaren till impalan om jag fick låna den på min student. Jag lyckades i sista sekund att fixa en chaufför också. Så medan andra gled runt på flak så gled jag runt i en impala 71. Lyxigt värre huh? Lätt fränare än en tråkig jäkla limo,, min bil hade var ju CAB dessutom! haha. Men skulle jag berätta hela minnet om själva studenten så skulle det här inlägget bli lite långtråkigt. Jag får helt enkelt ta den dagen i ett annat inlägg. Jag tog ju studenten bara i fjol eftersom jag bytte linje två ggr innan jag fastnade på lilja :P Så här är alltså jag med mitt student-plakat och min kära systerdotter som vart så glad över att hon fick åka impala med oss ^^ En härligt underbar dag helt enkelt! Och vi fick sol! hahah

xoxo/Lehna - ta för guds skull studenten! klara er igenom skolåren för det är det värt! en värdefull utbildning som ger behörighet plus att studenten är det roligaste ni kan uppleva i hela era liv! trust me! ^^


TÄVLINGEN!

Om tävlingen.. Jag förstår att inte så många har anmält sig trots att det enda de behöver göra är att kommentera.. Jag är inte så besviken dock trots att jag begav mig in till stora staden för att köpa ett härligt pris.
Men så här är det att eftersom bara två har anmält sig och jag redan har skaffat ett underbart pris så flyttar jag tävlingen och drar en vinnare redan på fredag! Än är det ju inte försent att anmäla sig! Skriv bara en kommentar i vilket inlägg som helst om att ni är med!

Priset är en påse med roliga och fina smycken i! Så skynda er och anmäl! Lätt värt det ;))



xoxo/Lehna^^


Sovmorgon

Ibland får man sova ut trots att det är fint väder. Men det är söndag idag och det betyder att ja äg ändå ligger inne heela dagen ^^
Jag gillar inte Mobilblogg! Igår råkade jag skicka iväg inlägget utan bild, sen skulle jag skicka ett nytt men då gick inte det :P det är inte så kul att ta kort med vga kameran och lägga upp. Inte det enklaste heller! :P

Så GRATTIS Sverige och Loreen som vann igår!! Så asm. Hennes låt var verkligen schlager utan dess like! ;))



Biiiln

The car :D (dålig bild)



60 70

Livet kan knappast bli bättre än när man får åka runt i en apsnygg impala!! Det ni ;))



"rookie"

Gud vad jag känner mig som alla festers partypooper :P jag dricker ju ingen alkohol ikväll eftersom jag inte hade några planer på what to för till bara några timmar sedan. Och så är jag så blyg också så alla uppfattar mig som sur :P jag antar att jag har det uttrycket i ansiktet när jag inte går runt och flinar ^^ men det är lite synd för jag är ju knappast sur! :D



pusspuss hej

Jag tycker rubriken var strålande, då det var det sista jag sa alldeles nyss i telefonen.. Min kväll blev verkligen räddad! Och det är ju superskönt då man gärna inte sitter inne på en lördag.. Jag klev upp runt elva i morse men jag hade kunnat sova ännu längre. Men man kan ju inte slösa bort en solig dag! hahah. Men snacka om att jag är MÖR i kroppen sen igår. Träningsvärk och diverse smärtor :P
Min syster Jenny ringde mig tidigare också runt 11-12 och jag kunde knappt prata. Jag var fortfarande helt groggy.
Men nu har jag vaknat till ordentligt. Jag har druckigt två redbull också. Det är verkligen en bra start på dagen vare sig det är onyttigt eller inte! :D
About bilder och berätta. Jag kom och tänka på det alldeles nyligt. Och det kanske blir lite mindre sådant nu under sommaren,, de dagar jag är ledig vill jag ju gärna njuta utav vädret eftersom jag ska jobba hela sommaren. Men självklart kommer jag att mobilblogga mycket och komma med bra bilder ändå! Dock kommer bilderna inte bli av bästa kvalitet då jag måste använda kamera nr två på min mobil som är vga pga att den andra kameran ger för stora bilder för att ladda upp via mobilblogg -.-

NU ska jag i alla fall göra något min mamma tyckte jag skulle göra - lägga upp en bild och berätta om mig själv så ni kan "lära känna mig" ^^ So here I go:
  • Jag heter Lehna Lundgren. Men jag är född som Lena, så klart. När jag var 13 började jag stava med H efter E då jag ville ha ett unikt namn, men inte gå på klassikern "Lenah". Det uttalas såklart lika dant i alla fall. Runt jul 2010 skickade jag in till skatteverket att jag ville ha med ett H där. Så nu stavas mitt namn korrekt Lehna.

  • Jag är 21 år gammal. Född 90, fyller år i augusti så jag har den äran att fylla år på sommaren! Är dessutom den enda av mina systrar som inte fyller år på vintern! YAY

  • Jag bor i en liten by strax utanför umeå i västerbottens län
  • Jag har fyra systrar. Alla äldre än mig. Men jag är så klart den snällaste ;) hihihiih

  • Sommaren 2011 tog jag studenten vid Liljaskolans gymnasium, Vännäs. Jag gick linjen Ur&micro och finmekanik. (i andra året valde man inriktning och min blev urmakare bland ur, finmekanik och lås&larm.). Innan det gick jag två andra linjer på midgårdsskolan i umeå. Innan jag bytte till Liljaskolan så gick jag dans. En linje jag älskade och saknade, men på den tiden hade jag inte hittat mig själv. Det var för mycket plugg för mig så jag ville bara byta. Ur&Micro vad det enda jag tog mig in på, så jag valde inte den linjen för att jag ville bli urmakare. Men jag trivdes som tusan på den skolan i alla fall och hade väldigt roliga tre år där. Mitt favorit ämne i skolan var dessutom Engelska!

  • Jag är arbetslös för tillfället men jobbar extra på ett ålderdomshem här i min by. Jag älskar jobbet och tycker det är bland den bästa upplevelsen i mitt liv. Om man inte behövde lön så skulle jag definitivt volontärarbeta på ett ålderdomshem. Jag ska "vidareutbilda" mig efter sommaren till undersköterska. Det ger en bättre inblick rent teoretiskt och man får en högre grad och det är lättare att få ett fast jobb.

  • Jag älskar allt som har med sociala saker att göra. Så om ett par år funderar jag på att söka in till socionomprogrammet vid universitet. Jag vill arbeta med människor. Jag vill hjälpa människor att hitta sig själv och så vidare. 

  • Jag är en människokännare. Jag vet ganska snabbt hur en människa fungerar, hur de tänker och varför de väljer att göra vissa saker. Om en vän gör något mot mig som verkar skumt så analyserar jag det ända tills jag kommer på ett "varför"... Och oftast har jag rätt! Jag vet när människor ljuger och inte :P

  • Min favoritfärg är grön. Det har alltid varit grön. Jag tycker grön är en färg som sticker ut. Den förekommer inte i vardagen lika mycket som andra färger. Men lila har även börjat bli min favoritfärg. 

  • Jag är beroende av coca cola. Vilket jag definitivt måste sluta med! Väldigt onyttigt.. Har även snus som ett beroende.

  • Jag älskar att läsa, och jag läser gärna på engelska.

  • när det gället musik så är jag allyssnare! På min spotify lista finns låtar som jag har hört och tycker är bra och som jag lagt in där. Jag har inget favoritband och jag tar mig sällan tiden att lyssna på en artist många olika låtar för att höra om de har några fler bra

  • Oj, borde ha börjat med den här hehe: Jag bor tillsammans med min käraste mamma i en lägenhet. Även tillsammans med en av mina systrar och hennes dotter (på deltid). Vi har inga djur men vi är awesome i alla fall!
Och det är vad jag kan komma på just nu.. Hoppas ni fått en inblick i mitt liv you guys! ciao
xoxo/Lehna^^


he's just this:

As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you begin to wonder why you came


jisses

Haha gårdagen.. Att spela alias är ju så jäkla kul.. Jag fick korståg.. Jag är så kass på att förklara,, eller man är ju stressad för att det är på tid.. Satt och gjorde ett kors på bordet men hur lätt är det att förstå? hahahh ja men det är ju halva nöjet med sånna där spel!
About yesterday.. Det var lite roligt att det var just jag och Linda som skulle bli inlåsta där.  När vi är ute på hike så händer verkligen allt. Vi försökte lista ut vilken buss vi skulle med för att komma till rätt område.. Linda valde linje två. När vi kom till vårt mål så sa hon "nästa hållplats" och självklart åkte vi ju förbi vårt mål (vi kom till biltema för er som bor i umeå, och skulle till skokanonen-området).. Det var ju inte så fruktansvärt långt men vi fick ju korsa en FET väg som var fett trafikerad.. hahaha amagad...
Nu ska jag leta upp bilder och olika förslag på min tatuering som jag snart ska göra :P Är så peppad!! ÄR ju helt sluuuut från gårdagen.. JAg vaknade nyss men jag hade absolut kunnat sova längre!
guesss whos me! Berättar om bilden senare ;)
xoxo/Lehna - GLÖM inte tävlingen! Kirrade priset igår ^^


Kärt barn...

Kära läsare. Jag lovade er ett riktigt inlägg ikväll. Men jag insåg inte då hur trött och slut jag skulle vara nu. Efter nio timmars rännande över vela stan. Direkt vi kom hem kilade vi på uteservering en timme. Sedan hem till en polare för att köra Alias på högvarv och nu är jag helt slut! Och har huvudvärk :(

Jag köpte som sagt en piercing, som jag glömde att ta bild på innan jag bytte och jag vill inte visa min mage ;D hahah men den är som ett helt vanligt smycke med blå "pärla". Och jag ser verkligen framemot att få tatuera mig! Det blir inte vad jag först tänkte - en älva på vaden. Dom hörde ju aldrig av sig på den studion, men det finns ju flera studior i stan! :D

Nu ska jag lägga mig under täcket och hoppas på att skallebanken går över!! Tjolahopp



Solsting

Det blev ett härligt avslut på Holmsunds enda restaurang & bar. En liten cider i solnedgången med härliga människor. För att vara ärlig så är det rätt kallt ute nu. Sommarkallt. Och jag tog ju inte med mig någon jacka eftersom jag inte räknade med att komma hel från stan halv nio på kvällen :P hehe ikväll blir det ett längre inlägg. Möjligt is i natt ;))



Slut

Härligt avslut på stan-dagen!



Inlåst!

Hur troligt är det?! Haha jag och Linda skulle låna toaletterna på en mindre galleria i Umeå. Så klart så hade dom stängt när vi skulle ut. Haha lite tvär panik om "vad gör vi nu da" men den vara i kanske tre sekunder sedan knackade vi på hos ett bageri där det fortfarande fanns folk, och sp blev vi utsläppta bakvägen ;)

Hahha det blir alltid sånt här skojs när jag och lindoro är på äventyr :D



Ränn

Jag springer och ränner på stan med Linda. Vi skulle fara i morse 10.20.. Tio ringer Linda och väcker mig, jag var helt groggy hahhah. Därför en sämre uppdatering! Jag har i förskaffat en navelpiercing. En helt vanlig då jag inte vågar ha med smycke på nu och grejer. Och på söndag blir det planering av något kuul --> BADAM: nämligen en tattoo!! Har varit sugen så sjukt länge. Fattig eller ej, det är en bra prioritet!

Någon som vill komma med bra förslag? :D

Xoxo/lehna^^



Priset!!

Kära läsare, ni ska få se en bild på det hemliga priset. Det är surprise-bag från glitter men jag har checkat innehållet och jag tror inte ni blir besvikna! ^^ skriv bara en kommentar om att ni tävlar så jag kan dra en vinnare! PUSSS



grimto

Så det blev inget fiske för mig idag. Men jag orkar inte ge alla tråkiga anledningar till det här :P Blev så klart inga roliga bilder för bloggen heller.. Det är helt otroligt, jag är så kass på att ta bilder. Skulle jag möta typ Bruce Willis så skulle jag inte ta bilder. Jag förstår inte vad det är med mig.. Sånt kan ju bara buskul på bloggen, ellerhur?
Men jag gillar fortfarande mina gamla bilder och berätta, sånt är också kul! så jag kör på en sådan så länge ^^

HHistorian bakom den här bilden är väl inget annat än att grabbarna tyckte jag knäppte på min kamera ALOT! Men jag hade ju nyss fått en digitalkamera.. Dock blev bilderna jämt suddiga utan blixt -.- Anywas historien bakom den här helgen är ännu roligare! Jag och fyra killpolare ska fara och bo i ena snubbens föräldrars stuga över helgen i Hällnäs (för de som vet) utanför Vindeln.. Eller i jag vet inte :P På bilden var vi och handlade mat och sådant. Men det var en sådan sjukt rolig helg. Vi grillade på fredan, åt tacos på lördan. Och grabbarna blandade bea-sås i tacosen.. Eew? Roligast var när vi spelade umeå-spelet. Där jag och Matti börjar fuska, sedan börjar jag och patrik fuska, sedan börjar han och jonas och fuskar samtidigt som nikke sitter emellan dom två. Nikke var alltså den enda som inte fuskade. Och jonas blev galen av rang när jag åter och åter vann de bästa aktierna.. 
Eller när vi åkte och kikade på senatoriet som var där i närheten. Som de trodde hette observatoriet. Och vi körde åt h-vete fel flera hundra mil.. Ah det hände så mycket otroligt på dom där dagarna.. Mitt i vintern, kolsvart ute. Skrämmande! Men kul ^^
Det har inte blivit någon fler resa för min del, jag vet inte vilket år det där var heller.. 2009 borde det ha vare :P

Xoxo/Lehna - hur minns jag allt?^^


Ojoj

Glömde ju BILDEN!!!! Här är den :D

Linda är till höger dessutom :P



Minns ni en sjöman?

Tycker det är ganska unfair av min syster att skriva om min bästa vän Linda, hon är ju mitt bloggobjekt ;) tänkte ladda upp en myggen bild på hon och jag tills vidare. Tills vi är klar på fisket - som vi inte tagit oss på ännu ^^ (hon till vänster)



Gamm??

Jag önskar jag hade en bild på mammas förra cykel, den hade en heeeel historia bakom sig.. Gamm kallades den för. Nåväl det är en annan historia!
Jag jobbade ju bara tre timmar idag över dagen. Så nu ska jag snart ut på fiskäventyr med några polare.. Vadå fiska? haha jag är ju inte den som fiskar :P Ja, ni ska få se en bid nedan så förstår ni, ena bilden är på Mathias som har fått en FISK och på lilla jag och min fisk ^^


Hehe ni ser ju på bilden. Min lillmini fisk och Mattes GÄDDA.. haha men jag metar ju också ;) hihih..

Tänkte senare ikväll lägga upp lite fler bilder och köra en Gammal bild och berätta. Man blir ju förvirrad om man har tusen olika bilder och berättelser i ett inlägg, då orkar ju folk inte läsa ;) hehehe!


xoxo/Lehna^^


drömmar

Enligt mig så är dom mest intensiva drömmarna när det handlar om barn. Jag har drömt ett tjugotal gånger att jag har varit gravid till exempel. Men jag har även drömt att jag har haft barn. Det är väldigt intensiva drömmar, en härlig underbar känsla och det är ganska trist att vakna upp ur dem på något vis. Det är mer fridfullt.
Inte för att jag hemskt gärna vill ha barn nu anyways. Känner mig för ung än! Jag har mycket kvar jag vill göra innan allt sånt där :P hahah.
Har ni någonsin tänkt på varför drömma stavas med två m och döma med bara ett m? Ö i båda orden omringas ju av vokaler.. suspeeekt..


Okej jag har ingen aning om vad jag gör! Det var något remby program men bilden blev ju helt mongish.. hahahahhaa Okej, men dom här bilderna får faktiskt tala för sig själv för en gångs skull ^^ NI får försöka hitta orden bakom bilderna ^^


Xoxo/Lehna - DON'T forget the contest!^^


Recently

Jag känner mig grymt besviken på mig själv! Jag går omkring och säger att jag är grym på engelska och så kan jag inte ens stava till avialble som jag stavade "aviable".. PINSAMT! Och alldeles nyss fick jag lära mig att det stavas believe och inte "belive".. Det är inte okej! Jag har stött på lärare i engelska som inte kan allting, men det där är ju simpla ord!!.. Jag är ju faktiskt grym på engelska grammatik.. Som tex om den här texten hade varit skriven i engelska så hade jag fått stava "engelska" with a capital E!! I Sverige gör vi ju inte det. Men på engelska stavas allt som har med länder att göra (English, an English student, månader, veckodagar) Ibland undrar jag ifall deras syn på substantiv är helt annars.. Jaja

Jag har ju jobbat hela dagen idag så jag har inte hunnit med att blogga. Men glöm för guds skull inte att vara med i min tävling! :D Skriv en härlig hälsning på kommentarer här så jag vet att ni är med och tävlar. Det fungerar bra att kommentera det i vilket inlägg som helst ;) Och tro mig, det är ingen fjuttig gammal klubba eller godis som ni vinner ^^
Jag vet att jag säger det efter varje bild, men den här bilden säger verkligen mer än 3000 ord! Jag satt och anmälde mig till olika kurser vid Balettakademien när jag såg att en dancehall grupp skulle vara med i föreställningen "Revival". Jag hade hört om den då det gick auditions för att vara med i den dansföreställningen. Själv vågade jag aldrig gå på den men här fick jag ju tillfälle rakt framför ansiktet! Jag hade ju dansat dancehall i ett par år. Så jag anmälde mig och vi tränade länge. Vi dansade till en remix av Beenie Mans King of Dancehall. Temat på själva föreställningen minns jag inte vad det var, jag minns att vi skulle reflektera tiden på Balettakademien som firade 40 år. Vår grupp skulle reflektera 2000 talet - att här behövdes inga knutar på håret och vi hade smycken och örhängen

Men det var en rätt liten del bakom det. Det bästa minnena var ju när vi satt i logen allihopa som var med (barngrupper, juniordanslinjen mfl) och sminkade oss, fixade håret och hade allmänt kul. Övade och övade och hade genrep och sedan premiär. Det fanns ingen tråkigare känsla just då än den tomma känslan när allt var över. Från måndag till torsdag den veckan tränade vi som galningar från förmiddag till sena kväll. Man blev ett i det där. Sen tog allt slut. Allt vi hade kämpat så hårt för. Men det var fruktansvärt kul ... Memory for life! ;)

xoxo/Lehna - kämpa för det ni brinner för, mitt knä gav upp dansen för mig, men dansen kommer alltid att värma mitt hjärta!^^


Tävlingsdax då. Skynda,skynda.

Hej och hallåsan. Tävlingsdaxs var det här. För att göra det lite mer spännande är vinsten hemlig. Allt du behöver göra är att skriva ett inlägg om denna tävling och länka hit till mej. Skriv gärna en rad om varför just du ska vinna. Tävlingen pågår tom den  17 juni. Den 18 juni drar jag en vinnare. Tveka inte, var med och tävla.
Lycka till.


Oh I wonder...

Lite suspekt tycker jag att det är när man alltid ska vara trött som få de gånger man måste stiga upp en särskild tid, vare sig det är 8 på morgonen eller 13 på eftermiddagen..
Så de gånger jag somnar runt 03 på natten så är jag så klart pigg klockan 09 på morgonen. Men lägger jag mig 23 på kvällen och måste upp run 11 så är jag självklart bustrött när jag ska upp.. Lite suspekt va? :P
Haha omg, jag kom just på mig själv. Jag var alltid ute och rände förr så jag kunde typ aldrig blogga via en dator. Och nu är jag jämt hemma i stället.. Det känns inte rikigt helt okej! ^^
Ska snart fara på jobb i alla fall 13-21.15.. Skönt med jobb!! Och i morgon kväll eller på fredag morgon så ska jag ut och firredirra med Linda, och kanske Matte.. Dom smyglena har ju fått mig att börja digga fiske :O Men bara om jag får meta och får upp 15 fiskar ;) heheheh otroligt härligt!


Tyskland...Ja den här bilden säger mer än miljoner år. I alla fall om man skulle berättat hela historien om Tysklands resan och besöket i Schweiz.. Men det skippar vi idag. Den här bilden diggade jag i alla fall. Vi var inne i "stan" i den staden vi bodde i. Freiburgh tror jag den hette. Hur som helst det var kullerstens dator och mys, lite som gamla stan i Stockholm sa folk som har varit där. Men i stället för trottoarer så hade dom sånna här vattenrännor mitt i ingenting och överallt. Gissa om jag var på väg att plumsa ett fleertal gånger i dom där? :D Haha så rooligt!

xoxo/Lehna - beware of your memories^^


Halva nöjet??

Ibland är det väldigt roligt att leka rik när man egentligen inte är det.. Som att jag och Linda kom på att vi kunde köpa TRE 150cl drickor nej jag menar FEM till och med.. Yes fem stycken eftersom jag ägde 62 kronor och hon hade två spänn.. Hahaha
Eller som i sommar då jag har två dagarsledigt och vi ska sticka på en weekend till Stockholm så tänkte jag att vi tar flyg ner istället för bila, för jag har precis fått lön då och då är jag halvt miljonär ^^

Idag fick jag känslan av att sommaren är på väg. Och det kommer att bli en perfekt sommar! Såg dessutom en motorcykel idag så det innebär att eftersom den enda jag känner som har en motorcykel är min kompis karl, så kommer jag att behöva fråga honom väldigt snällt och muta han lite så jag få åka en liten sväng på hans underbart snygga mc! hihihihi ^^

Hur som helst. Ni vill kanske inte alltid veta hur mitt liv har varit genom gamla bilder, så här ska ni få en färsk smygbild som jag tog på linda alldeles nyligt! ;) hihihihihihi
Kass bild, men min webcamera är inte så himla bra :P BUSIGT va??
xoxo/Lehna^^


can't handle things!

Min dator arbetar typ segare än innan jag gjorde återställningen till fabriks.. nånting. Bland annat igår när jag stängde av datorn 06.30 så gjorde den uppdateringar (stäng inte av datorn) och var på 25 av 140. När jag kom hem 14.30 så var det fortfarande på 25 av 140.. Så jag mördade så klart datorn med av och på knappen.. Not good, för när jag gjorde det med min förra dator så var det bara att köra om operativsystemet igen.. vilket jag inte har på den här kära ägodelen..

Hur som helst så ska den göra sådär varje gång jag stänger av datorn. Och när jag ska starta upp den sedan så startar den om sig själv två gånger först.. Det är inte okej.. Och filmer i vlc hackar hela tiden. Mitt tre internet stängs ner var och varannan sekund också. Men det är väl en massa andra inställningar på datorn som jag inte har hunnit med att ställa in än.. What a not datageni jag är! :P
Härligaste texten ever: The device is disconnected or unaviable.. Every single time och jag vet inte VAD jag ska göra med token! Så okej jag hade överskridit också eftersom att 3 har slutat med obegränsat. Men jag köpte nytt.. Men det gör ju bara att internet är segt inte att det ska stängas ner var femte sekund och säga att den är disconnected.. Så det är ju så klart någon windows brandväggstjoho.. Varför är jag inte gift me någon datakunnig???
Den här bilden är plågsam att titta på! Den står för så många saker! Bland annat så var det på den tiden då jag hade hår. Fräscht och onött hår. Inte preparerat,, knappt rört förutom några skonsamma toningar. Jag tror jag hade slingat mitt hår här. Det var långt och jag hade nyklippt det i en härlig frilla med lite uppklippt och lugg. De hade plattat och stylat håret. Och vad gör jag?? Jo jag springer rakt ner på byn och köper svart färg med slingor till. Frisörskan sa att jag inte bör färga håret svart, för då försvinner alla "skuggor" i håret. Och jag hade så klart ingen bra plattång på den tiden!.. Men jag gråter varje gån jag ser de här bilderna! Fräsch hy, hela ögonbryn och fräscht hår.. Den där dagen började allt för mig.. Färgningar, svart, rött, blekningar, slingor, permanentade håret en gång. Hårförlängningar och mer blekningar. Typ sju gånger på min vecka.. Och nu är jag nästan totalt hårlös.. bubu :(

Jag säger; INFÖR 20 års gräns på att färga samt slinga håret!!

xoxo/Lehna - hair is you! ^^


we have fun zometimes

Okej, nu kommer typ the confession of the year... Pinsamt men ärligt,,, och kul ;)

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ ] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[x] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5

[ x] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[ ] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[/] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 5.5

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa änågot du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[x] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6

Min mentala ålder: 22.5... Awkward,, det är jag ju!! :O Om ett par månader... suspeeeekt :D




Fobician

Dagens bekännelse: Eller mer; vad har j iag fobi för??
Jag har en lätt fobi för spring i dörrar, särskilt när jag inte vet vem som springer vart. Typ till exempel i ytterdörren till trapphuset. Jag tänker inte så mycket på det om det hör/tänker på det 3-4 ggr om dagen, men när den börjar öppnas och stängas 10 gånger på en kvart så får jag panik! Just nu gissar jag på nya hyresgäster men det är inte första gången!
Samma sak som på andra ställen, där man vill vara ostörd osv (vill inte nämna specifika platser då de inte har med min blogg att göra) så kan det springas i dörrar 20 gånger på en timme. Drygt! Och där önskar jag att man bara hade vanliga dörrar som man öppnade och stängde mer manuellt än automatiska dörrar samt de "sega" dörrarna som ofta finns i hyreshus...

Men vad hääänder idag da? Jag är ju ledig i morgon. Just nu roar jag mig med "Jockiboi" och Hanna W's show. Den är faktiskt nånting! Riktigt rolig ^^
Är inte alls sugen på att börja på andra säsongen av Game of Thrones då allt gick så fruktansvärt snabbt i slutet på första. På två avsnitt så högg dom halsen av en enligt mig huvudkaraktär (och jag hatar död av sånna) samt att en annan viktig snubbe dog som de senare brände upp och hans fruga gick in i elden och var så KLART oskadd och hade massa drakar runt omkring sig.. Snacka om oförutsägbart? NAAT.. Det gick så snabbt, och serien har typ 10 episoder, det går inte ihop för mig!
Och det är sååå tråkigt egentligen för jag vart så KÄR i den där serien! Verkligen.. Men med tio episoder på en säsong varav ALLT händer samtidigt under två avsnitt, det får mig att känna som att de verkligen inte lägger ner någon omsorg på serien,, ALLS!..
Den här bilden säger verkligen mer än tusen ord för mig! Jag tänker inte förklara alla.. haha. Men minnet i bilden. Det var faktiskt så att det var midsommar. Jag hade länge via msn och sms och allt det där flörtat med en snubbe som jag har vetat vem det var sedan tidigare.. Hur som helst så började en annan snyggare och sötare kille ragga på mig bara ett par dar innan midsommar. Hur som helst så slutar det med att han kommer hem till mig på midsommarafton. Saris min bästa vän började ju tjata om att vi skulle pussas sådär som typ 14 åringar,, men det var tror jag 2010 så skulle fylla 20.. I alla fall så tog hon bilder på oss medan vi pussades och sen ville jag ta bilder med alla så det inte skulle kännas awkward. Sen tog jag en COOL bild på tre härliga pojkar! Dom skönaste! Synd att jag inte umgås med dem lika mycket längre,, för dom var verkligen hjärngänget! KUNG PÅ ER GRABBAR!!

xoxo/Lehna^^


Less is a bore!

Ligger i soffan i personalrummet och njuter av rasten ^^ jag tänkte det en gång när jag såg en reklam där en tjej säger "glöm det där med less is more" och jag håller med henne!! Just nu är ju modet många assocearer.. Och på min rubrik heter det ju less is a Bore vilket ja inte har någon aning om vad det betyder, men som jag läste i en antingen VR tidning eller i tidningen Frida..

Sooool idag äntligen! Men jag ser många moln på himlen som jag inte alls gillar! Vad är det här för vår egentligen? Vart är försommaren som brukar vara så varm att vi går i shorts tills den verkliga våren kommer och är lite kylig innan den riktiga sommaren.. Inte okej enligt mig! Men så bor jag ju i Norrland också ;)

Tänkte på det här med "gammal bild" i varje inlägg och det blir ju lite svårare på Mobilblogg. Jag kan ju kika om jag har en gammal på min nalle men ja kan nog inte berätta något om den efter som man väljer bild Efter inlägget. Och det går inte alltid att lägga upp en bild, men vi ser ju

Xoxo/Lehna - more is more!^^



tanke bakom allt?

Enligt mig finns det alltid en tanke bakom allting. En anledning, ett motiv, ett varför helt enkelt.
Om jag skulle fråga någon om den vill gå med på en promenad och den skulle svara "nej" så skulle jag så klart fråga varför. och enligt mig så finns det en anledning till varför människan inte vill det.
Jag har stött på det lilla problemet tusen gånger minst under det senaste halvåret.

Anyways så kikade jag på debatt på svt-play, ett äldre avsnitt där de togg upp om bloggerskan Hanna W, ifall hon var på riktigt eller bara provocerade för att få uppmärksamhet och tjäna pengar. Här är mina funderingar kring det:

Så fort "allas" ögon är riktade åt en persons håll så gör den personen till sig. Jag tror inte det finns en endaste reality-serie där inte någon av medverkande höjer lite extra på hakan framför kameran. Men jag dömer så klart ingen för det. Men ingen vill skämmas på tv, man ska alltid överdriva saker. Skulle folk komma och filma här i H-zlum för att visa hur obrydda alla är här så skulle folk överdriva det och man skulle bli för oseriösa. That's life. Folk låter vänligare, man låtsas att man förstår sig på varandra bättre än vad man egentligen gör. Men who am I to blame? Det jag vill komma till är ju förstås att den här Hanna är nog som hon är faktiskt. Men några procent i hennes uppförande ligger nog i den uppmärksamhet som hon får från medierna. Kissie och BB provocerade fram deras kändisskap. Hanna är en kvinna med starka åsikter. Hon är möjligvis utöver det vanliga, och hon gör möjligtvis allt det hon gör för uppmärksamhet. Men det finns ändå en kvinna under allt det där. Och jag tror hon är väldigt smart!

Men vem bryr sig egentligen? Mitt största problem är att jag håller på att bli blek som snön. Så jag måste se till att dra med Annis Pannis till solariet till veckan! Solen verkar dessutom inte vilja kika fram heller och vi har snart juni framför oss. Inte okej!


Undrar vilket år den här bilden kan ha varit tagen.. Det är i alla fall från när jag körde båt åt min pappa och hans arbetskollegor. Hur skoj som helst! Jag tänkte att nu får jag chansen att ta reda på vad snubbar snackar om när inga kvinnor är i närheten.. haha men jag var ju där! Vi åkte upp efter umeåälven. Förbi kajen (för de som bor i Umeå!) och en bit upp.. Otroligt fint var det där. Jag blev tokkär i den här bilden! Vi grillade och bara njöt av sensommaren. Underbar dag! Och jag körde båt! hahahah WHATCH OUT! ;)

Whats ur best memory?
xoxo/Lehna - ay ay captain! ^^


tråd från i morgon

Jiistandes vad trött jag är! :P Och vad trött jag var igår! Men det är ju söndag så vem bryr sig om vädret och allt det där idag? :D Det är ju en officiell inneliggar-dag ^^
Jag är en inneliggare!
Jag måste ju få tummen ur också och börja installera allt viktigt på min dator igen.. Spotify bland annant! Har man premium så har man ^^ Kostar ju bara hundra kronor per månad, det är ju ingenting!

I morgon är det mer jobb och även på onsdag :D Känns superb!


Gamla bilder är ju roligast! Jag tänker börja lägga upp en gammal bild i varje inlägg och berätta om dem^^ :::
Det här är en bild från en lekplats i Göteborg som jag tog 2006. Jag och min syster var jämt hos vår Faster i Göteborg om somrarna. Och som vi lekte i den här lekplatsen! Vi brukade stå på det där lilla huset och ta ner "löv" från ett träd som man sedan fäste fast på näsan. Jag vet inte vad det är för träd men ni kanske förstår ;) hahaha


Old is the best huh?;)
xoxo/Lehna^^


falska människor TÅL jag inte

Urs, jag klarar inte AV falska människor. Sådana personer är lätt att hata för mig.
Såg nyss att mitt ex hade tagit bort mig som vän på facebook, och nog för att jag redan tycker sådant är pinsamt patetiskt att göra, like who cares that much about it? Men det sårar mig ändå väldigt mycket att han är så falsk.
När han gjorde slut så satt han och predikade så mycket. Att han var en bra människa och att jag kommer att förlåta honom en dag, han skrev även ett sms när jag hade gått "förlåt, kram"
Så jag kände att efter han anspråkade om att fortsätta som vänner och allt sånt där så tänkte jag att det är lika bra att inte hata. Det är första gången som jag väljer den vägen, men det för att han betydde så mycket för mig under tiden vi var tillsammans.
Nu känns ju allting som en stor bluff. Som att det fanns en annan sanning till varför han gjorde slut. Kan vi inte ens vara vänner på jäkla facebook, så vänner irl? går ju inte liksom.
Jag känner mig sjukt lurad och sjukt besviken att jag ska få ännu mer skit från den här personen, när jag ingenting gjort. När han predikade om att det var han och inte jag. Den personen som jag ställde upp för så mycket utav kärlek och för att jag är sån som person. Jag gav ju verkligen allting. Och nu får jag ännu mer strunt tillbaka. Jag vet att det säger hur han är som person, men det gör fortfarande grymt ont. Och det känns grymt känslokallt av honom att göra så. Självklart frågade jag varför men han sa bara att "det kändes bäst så, ha det gött". Och där kände jag än en gång "Tack för det"

Jag skrev en liten avslutstext med väldigt fina råd och så i framtiden för att jag verkligen bryr mig om honom. Och jag får tillbaka "ha det gött".. gött är ett sådant obrytt ord dessutom. Nej det äcklar mig som fan. Jag trodde jag skulle få klara mig från DEN HÄR dagen och alla dar framöver utan att behöva gråta över den människan igen. Men Uppenbarligen inte..

Tack för den, kära du. tack...


Sociala medier

Ska försöka få tag i några intressanta debatter att kolla på, på svt1 nu mellan timmarna. Ska ju tillbaka på jobb klockan 16. Jag tycker det är mega intressant att kolla på det där, men jag skulle nog själv aldrig kunna vara med. För när jag är med i en diskussion blir jag lätt väldigt inne i den. Jag brinner nog innuti också, och man vill ju inte skämma ut sig på tv!

Huvudvärk å huvudvärk. Det är ju ett i vardagen. Knaprade en ipren tidigare idag men det är faktiskt alvedon som är min bästa värktablett! Jag har alltid en karta i väskan utifall att. Oerhört pigg i morse också. Men det skönaste av allt var ju nog att jag inte vaknade upp i världens panikångest och började tokgråta. Jag tror det börjar ta sig det här. Redan. Helt otroligt. Men jag tror att det finns en anledning till varför jag släpper det så snabbt. Det är nog inte för att jag inte var så kär som jag påstod hela tiden. För det vet jag att jag var. Jag tror bara att någonting inom mig säger att det där inte var bra för mig. Det gjorde mig knappast friskare eller starkare. Jag var aldrig någon flickvän, utan mer som något konstigt stöd som aldrig räckte till.. Som en mamma kanske. Men det var mina bästa nästan fem månder på länge, jag kommer aldrig att glömma dom, och dom kommer alltid att värma gott om hjärtat!
Det är ju lördag idag.. Vad gör alla en sådan här vacker och solig dag? :D
xoxo/Lehna^^


later

håh hååå.. Hehe mina dagar är inte så ljusa just nu, så även fast solen inte skiner så är dagarna ändå ganska långa och trista :P Lite sol hade i alla fall gjort saken en aning bättre!
Men det blir lite dålig stämning när sådant här händer. Och allt vad vette tusan får mig ju att tänka på honom.. Idag tillexempel så tänkte jag på hur många år det var till min kära mor blev en viss ålder (sånt behöver jag ju inte ta här :P) och jag tänkte att snart kanske det är dags för mig att skaffa barn. Och sen slog tanken mig. Han hade ju varit en rätt snygg karl till mina barn! hahah gaaalet

Idag blir det nog mer film, igår blev det ju: Pirates of the Caribbean - on stranger tides
Lejonkungen 3 - hakuna matata
Road Trip
Mean Girls,, Idag blir det:
Lejonkungen 2 - Simbas skatt
Lejonkungen
Big Stan
Die Hard - With a vengeance
The other bride
och Beuty and the briefcase
Dom två senaste har jag aldrig sett faktiskt, så det ska bli spännande ^^ Jag får ju se om jag hinner med alla ikväll..
Jag är så trött när jag väl somnar om kvällarna. Gråter om vart annat under dagen, äter dåligt, så jag somnar väldigt snabbt. Men morgonen är värst. Jag vaknar alltid med världens panik och gråten i halsen, och svårt att andas. Det är inte kul.. alls

Men i morgon blir det jobb! Hela dagen faktiskt 7-21 ^^
Fick dessutom två stycken nya nagellack med en tidning jag prenumererar på. Jag älskar ju nagellack men jag har inte så många färgglada faktiskt! Ska nog ta en bild på hela min samling och visa upp här ^^




Save yourself for yesterday

Det är otroligt hur många tårar kroppen klarar av att producera :P ibland tror jag att jag håller på att bli galen :P jag kan inte undvika människan helt och hållet, inte så länge han bor här i alla fall. Det är en sak att sakna någon som är borta för en stund, men en helt annan sak att sakna någon man inte kan få. Speciellt när den människan valt det själv.

Men jag kommer att komma över han så småning om :) inte för att jag vill det men för att jag måste! Men jag vill bara få krama om honom och känna hans värme igen. Carpe diem är det bästa citatet. Hade jag vetat att jag bara skulle få mindre än fem månader tillsammans med the love of my life, så hade jag verkligen fångat dagen! Njutit fullt ut.

För mig är sånna här händelser rätt ovanliga. Jag har aldrig tyckt att jag förtjänat en bra och snygg kille eftersom jag är som jag är. Så jag får tacka krafterna för att jag fick en liten tid i alla fall ^^
Ta vara på tiden och livet folk!

Jag har legat inne hela dagen och haft ett pity-party för mig själv. Jag klarar inte av allmänheten just nu, nu är jag leds på att fejka ett leende på riktigt. Men samtidigt vill jag inte plåga mina nära och kära med min börda. Så jag såg på mean girls medan de andra åt tacos och firade mammas (<3) födelsedag. Vad ja önskar att jag kunde göra detsamma men jag är psykiskt trött just nu. Och jag har ingen större matlust.
Men man kan inte tycka synd om sig själv för all framtid! Men man har rätt att vara ledsen när det gör riktigt ont!

Nu ska jag fortsätta se på film - roadtrip. Har flyttat över 100 gb till min externa hårddisk, ungefär hälften av vad jag har på min dator, så det är inte särskilt mycket :P men jag ska be käraste Saris att späcka den åt mig någon dag;)

Xoxo/lehna - Carpe diem!!



life gotta go on

Whaa det är inte så fint väder idag. Igår kom jag och tänka på Maj för ett par år sedan.. 02 eller 03 då vi badade i älven i slutet på månaden. Nu är det tio grader varmt/kallt, det stormar varje dag och det regnar var och varannan dag. Vi hade en skitvinter, en skitvår men snälla vädergudar, låt oss inte få en skit sommar! :P
Jag ska visserligen jobba hela sommaren men jag vill ändå ha bra väder!
Klockan är tio på morgonen, det finns ingenting jätte spännande att berätta just nu förutom att min dator svartnar till då och då.. Shmongo dator. Men nu har jag äntligen fått min hårddisk så nu ska det bli ändring på saker! :D


Avslutar kapitlet av en hel bok

Jupp, med det här inlägget så ska jag sluta ett kapitel. Ett kapitel i en bok som jag senare måste bränna..

Jag vet inte hur jag ska bearbeta det här. Dumpad igen. Det är klart jag kommer komma över honom så småning om. Men när man har upplevt det bästa. Hur ska man då kunna få uppleva någonting ännu bättre?
Det spelar ingen roll att jag bara är snart fyllda 22 år gammal och att jag är ung, jag vet ändå att det aldrig kommer att kunna bli så här bra igen.
Det låter kanske konstigt att jag säger bra, när det egentligen inte var bra. Men ändå var jag så kär.
Kär i en kille som had the looks! Ögonen drunknade jag i, hans leende gjorde mig knäsvag.
Han var perfekt lång. Så lång att jag kunde ha riktiga high heels och ändå vara kortare än honom. Han kunde lägga sin haka på mitt huvud.
Jag kommer att sakna hans varma mjuka famn så otroligt mycket. Whaa det känns riktigt surt när jag tänker efter! Han gjorde nyss slut med mig! Jag kommer aldrig få sova bredvid honom igen!! Gat damn that hurts!
hahahhahhaha omg, sanningen svider.
Jag ger upp om det här sista inlägget. Inse bara att jag är så jäkla misslyckad.. Tjolahopp!!


Hopplöst

Jag har typ, gett mitt liv för det här. Jag har gjort allt i min makt för att det ska duga. Men just jag blev den personen för dig som inget skulle duga för. Och ändå gör jag alla handlingar utav äkta kärlek, och inte för att jag känner för att ställa upp, för att sådant känns bra. Nej jag har åkt på skiten igen. Men att det skulle behövas dra ut så här jäkla länge. Jag har gråtit blod men ändå så har det bara fortsatt. Det är otroligt att man har ett samvete för att såra någon så hårt om och om igen. Jag är stark, jag är bättre än det där, jag behöver inte sånna människor i mitt liv. Sånna människor blir obefintliga för mig. Det blir ett hat över det hela. Så jäkla egoistiskt så jag blir mörkrädd över att det finns sånna människor.
Men jag tycker inte att sånna människor ska få gå omkring "ostraffade". De borde tas ner på jorden så att de inser att de inte kan behandla folk hur som helst. Men det är inte mitt problem längre. Och what goes around goes around. Så när den människa får tillbaka så hoppas jag att h*n minns mig och inser vilket misstag som gjorde när h*n valde att såra mig så här. Det kommer hända och det vet jag. Men då står jag inte kvar längre och ställer upp, för nu är gränsen nådd. Redan för länge sedan och jag skäms över mig själv att jag inte har dragit mig ur tidigare. Jag är smartare än så, jag är Bättre än så!



Otursdag!

Den här dagen är väldigt skumt. Är det fullmåne eller? Tycker ALLA antingen är skumma eller så är de på dåligt humör -.-

Det är min otursdag, det har hänt massa skitsaker däribland så brände jag min tumme på plattången, och gudars så ont det gjorde!! Det sved utan desslike så jag börja stortjuta som en liten flicka, haha mamma vart helt förskräckt men kom med någon salva åt mig och plåster så det kändes bättre :] hahahahah lehna 22 år. Helt galet. Nej men jag hade kunna sova bort den här kassa dagen för Jag är på bra humör men många är bittra och skumma. Ogilla!!



comentzed bank

Jo, dagens diskussion är ju så klart det där med bankerna och kontanthantering. Det tar timmar innan en kommentar dyker upp på vk och dessutom är den obefintlig bland alla rage-kommentarer.

Jag är faktiskt inte så ofta inne på en bank och tar ut pengar. Jag tror inte att hälften av alla som får panik över det hära går på banken tre gånger i veckan för att ta ut pengar, särskilt inte när det finns automater för sådant. Men självklart så finns det ju folk som har svårare för att ta ut pengar via en automat. Tyvärr räknar jag bort det i den här diskussionen annars kommer det bara bli tvillrigt.
Anyways, texten kommer baseras på folks kommentarer på artikeln i vk. Några får det verkligen att låta som värstaste krisen i Sverige på åratal - rånrisken hamnar hos de som tar ut pengar via automat, och man kan inte använda kort överallt - korvkioskar, stånd på marknader osv - Snacka om dagens i-landsproblem. För mig känns det enkelt:
  • För det första - Det går faktiskt fortfarande att ta ut cash vid a u t o m a t e r, rätt så enkelt knep för att ha pengar på börsen
  • Men mitt andra plus är ju såklart också att pengar i börsen sprättas lättare än pengar på kortet!

Självklart är ju sånt där inviduellt. Men jag förstår inte hur man inte kan känna att det är lätt att spendera en tia här och där för att bli av med småpengar. Ska du köra din lön från 10k+ (hur mycket man nu tjänar) i kontanter i börsen? Gör man det så kommer dom där tiorna upp hela tiden. förut tog jag alltid ut pengar, men nu drar jag kortet utan dess like istället.

Men Slutsatsen då: Är det inte skönare att stoppa in ett kort och få ut pengar än att behöva vänta i kö, fylla i en massa papper och slösa halva din vardag för att få ut några ynka kronor?
Okejokej, men är det bra eller dåligt? - Jag kan faktikst inte svara på det, jag gör som sagt mer än sällan uttag via bank. Men vad tycker ni själva?

xoxo/Lehna^^


Pff, hon skröt!

Man har ju hört att man ska säga positiva saker till sig själv i spegeln för att få bättre självförtroende, jag ska testa göra det till bloggen:

Jag är snäll, omtänksam. Jag visar sympati och empati när jag verkligen känner det. Jag är givmild och tacksam. Jag förlåter lätt men jag ber även om ursäkt när jag har gjort fel. Jag är smart, klok och vis. Jag visar respekt och tar hänsyn. Jag är nöjd med det lilla och jag ställer aldrig krav. När jag ger något så ger jag för vilja, vilja som kommer från hjärtat. Jag är ärlig.

Jag är jag, och jag är såå tacksam för alla som försöker se mig som den jag faktiskt är, och inte tolkar mig som negativ för att de vill ha det så. Ja skulle vilja att folk förstod sig på mig, och inte trodde det värsta om det. Jag är en bra person, men bag behandlar andra som de behandlar mig. Så när du visar att du bryr dig, då ska jag ge dig min bok, då ska jag öppna min dörr för dig!

Xoxo/Jag



skinnysaga

Så, jag hade ju tänkt bra min diskussion om ideal och utseenden sedan jag la upp den där videon från sytycd.

Världen ser ju helt galen ut nu för tiden. Det är antingen det ena eller det andra som gäller, och det finns inga mellanting.
Många har tröttnat på idealet size zero så de måste äta och äta tills de blir alldeles överviktiga i stället.
Jag förstår inte att folk inte kan fatta att det finns mellanting där! Whaaat.
Man behöver inte vara överviktig eller megasmal. Man kan vara normal. Men viktigast av allt --> man kan vara hälsosam.
Man kan äta rätt, till att börja med. Och för alla som ska döma ändå -- Det FINNS både folk som äter hälsosamt, som inte kan gå upp i vikt. Men det finns även folk som äter hälsosamt, som har en liten större kropp, därför att de har GROVA benstommar..

Jag tillexempel, äter inte jätte hälsosamt. Jag är beroende av socker. Men skulle jag sluta med allt och försöka gå ner i vikt. Jag skulle se loco ut som smal, med grova benstommar och mina höfter som jag har.
Och sedan finns det folk som har ben byggda på det sättet att hur smal personen än är, så kommer låren fortfarande nudda vid varandra.
Jag tycker det är fel dock att gå emot size zero genom att bli fet. Det känns bara patetiskt. BÅDA sakerna är fortfarande ohälsosamt. Men det finns folk som inte kan gå upp i vikt. Som äter massa protein och andra saker men som fortfarande stannar i samma vikt. Jag har dock aldrig varit med om att man inte på några sätt kan gå ner i vikt.
Men skippa allt prat om upp och ner och hit och dit. Se ut hur du vill. Ha en bra personlighet så kommer man längst. Personligen gillar jag inte diskrimineringar pga vad man har för kroppshydda. Det är bara skalet, man tjatar ju ändå jämt och ständigt om att det är utsidan som räknas.

Så länge man är hälsosam och tränar då spelar det ingen roll för mig hur man ser ut. MEN, anledningen till videon jag la upp var följande: Mia Michaels har en större kroppshydda, hon är ändå en framgångsrik danspedagog och koreograf. Tjejen i filmen är också stor, men hon dansar som en gudinna. Båda är dansare, men har samma kroppsstorlek ändå. Nej man behöver inte vara lat och beroende av socker. Om de vore lata, hur skulle de då kunna vara så bra dansare?

Tänk på det hörrni! Men tänk också på innan ni klagar på att någon är "benig" Det gör lika ont för dem att höra det, som det gör för en överviktig att bli kallad fet! think about it.. what goes around comes around!
xoxo/Lehna^^


Tonight, this night

I natt var en sån där natt då jag aldrig somnade. Eller jo jag somnade men jag låg och vred och vände mig en bra stund, sedan norpade jag en bok från bokhyllan och började läsa. Men inte ens när jag lagt undan boken efter att nästan somnat med den i handen, så kunde jag somna.. Weird :P

Men jag hade ändå en massa energi idag på jobbet! Helt otroligt fast jag sov typ fyra timmar ^^ men det är i morgon jag kommer vara trött! Dock är jag grymt trött nu. Jag har tre bra filmer att se, lite serier och ja andra aktiviteter som kändes lockande medan jag var på jobbet.. Men jag är alldeles för trött för det. Jag har ingen energi! Dock kunde jag inte somna när jag skulle ta en pwr nap vid sju (först då bestämde jag mig för att ta en pwr nap för jag kunde inte hålla upp ögonen) haha så jag lägger mig och läser så ja blir tröttare..

Fartfylld lördag va? Men mitt liv är inte så intressant just nu heller. Dag - natt - dag - natt. Det är väl det. Jag festar nästan aldrig och ja. Jag har ju redan haft min shoppingrunda. Dooock så ska jag upp till stan något i veckan och träffa Saris innan hon flyttar..

Nåväl, nightie folks, jag tar en tiiidig kväll ikväll!
Xoxo/lehna^^



smal??

hur många personer nekas jobb av diverse slag för att de är size zero? Och hur många gör det som är plus size?

det är en stor diskussion för mig, tyvärr är jag alldeles för slut ikväll. Men jag skriver den nog i morgon!

Hur som helst så tycker jag inte man ska måla upp en kass bild om att folk är värdelösa på det ena med det tredje för att de ser ut som de gör. Här är ett inspirerande klipp från so you think you can dance, när en "plus size" vill bli dansare! LOOK AT IT!




gidigoy

Jag har kommit på typ årets diskussion,, tyvärr är jag alldeles för ivrig för att hålla det till en punkt, kanske blir flera men,, jaja lets debatta med mig själv:

Jag läste nyss i aftonbladet att Barack Obama, President av USA säger: "Ja till gayäktenskap". Och som president tycker jag det är starkt av honom att komma ut med det. Det finns fortfarande folk där ute som inte förstår sig på homosexuella. Men där emot kan jag inte förstå varför. Vad jag har lärt mig genom livet, och inte pga av skola eller andras åsikter, utan utav helt egna känslor osv, så väljer man inte vad eller vem man blir kär i. Det må finnas vissa saker som är ganska onormalt, så som att bli kär och tända på bilar eller trotoarer. Men faller man för något av det motsatta könet, så gör man det. Hur ska man kunna välja bort det? Vi har ingen av och på knapp inom oss med en varningsskylt ropar "Du är nu kär i en person av det motsatta könet, stäng av dina känslor permanent för folk av det motsatta könet".
Allvarligt talat. Ja, vi var möjligtvis skapta som man och kvinna för att man ska befrukta kvinna. Men det är 2012 för guds skull, vi har hört, sett och upplevt saker som är betydligt värre.
Sen måste jag så klart undra varför man ska bry sig.. Om din granne eller syster eller någon annan faller för en samkönad, hur kan det störa dig? Du ska väl leva ditt liv och fokusera på det? Jag vet att det finns faktorer runt det som, hur mobbad kommer barnet bli när klassen vet om blahablaha. Men enligt mig är det där skitsnack! Som sagt, vi lever på 2000-talet,, tvåtusenTIOtalet till och med.
Men sedan handlar det inte om hur vanligt eller ovanligt saker är. För mig handlar hela anledningen till att jag skriver om att det finns folk som är emot det, och känner tex att de inte vill rösta på Obama som president igen därför att han är för gayäktenskap. Mitt Romney är bland annat emot äktenskap bland två samkönade. Men VARFÖR?? Lägga sin energi och dyrbara tid till att vara hatisk mot att två personer av samma kön är kär i varandra. Det är helt otroligt! Kan man inte bry sig om andra och viktigare frågor? Bara för att man tillåter äktenskap bland homosexuella så tror jag knappast att världen skulle underbefolkas, jo för eftersom vi lever på 2000-talet så finns det så välutvecklade alternativ tekniker för att kvinna ska kunna bli gravid. Och det finns fortfarande adoption för män.
Enligt mig är det där bara en dum spärr som folk lägger upp för sig med flit. Man väljer att inte tycka om det. Samma sak som att man väljer att tro/tycka att folk med andra hudfärger skulle vara sämre en den man själv är. Men under skinnet är vi alla likadana!
Alltså, mer eller mindre så tycker folk som är emot gayäktenskap att inte alla är lika värdefulla, och inte värdiga en chans i livet precis som "alla andra". Det är otroligt. Det är barnsligt och det är pinsamt! Folk kanske ogillar sådana med stora tänder, en mamma på sidan "emot" kanske får sin dotter eller son mobbad varje dag för att den har stora tänder,, Det ÄR dubbelmoral. Låt folk vara de dom är!

Och. Du kanske inte gillar någon samkönad, du kanske aldrig vill ta reda på hur du skulle känna för en samkönad. Men bara för det behöver man inte trycka ner folk som VILL och ÄR det!

För mig är homosexualitet på samma nivå som hetrosexualitet. Jag har själv aldrig testat mina vyer, men jag tycker verkligen att homosexuella ska få gifta sig, VART som helst, med VEM som helst NÄR som helst!

xoxo/Lehna^^

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14804306.ab



No nrj

Känner mig heelt tärd idag! Jag for och jobbade igår eftersom jag inte hade råd att vara hemma mer. Men man behöver egentligen alltid en extra dag då man har varit sjuk.. Hehe klantigt! Men det är inte så bra heller att sova med ett fönster öppet när man svettas. Försökte säga det ett par ggr men ändå så var fönstret öppet när jag vakna i morse. Och nu ligger jag och skakar som en idiot och yrar. Det känns otroligt värre än igår och i tisdags, men jag får hoppas att det bara är nu på morgonen. Sov inte direkt många timmar i natt. Kunde fasen inte somna!

Jag får helt enkelt knapra kestin och Alvedon och hoppas på det bästa! Skulle behöva mig en bättre allergitablett också än kestin.. Nåväl. Mer jobb idag, i morgon och på lördag ^^ känns bra!

Snart är det sommar folk! Dock - en dålig vinter och en dålig vår, hoppas vi inte får en dålig sommar bara!!



relevant

Jag kan känna att vissa saker är relevanta att ta upp för de som inte kan det här med att blogga och kommentera:P
Ställ gärna inga frågor som kommentarer om ni är rädda för att lämna ut er mailadress eller dylkt. För jag kan ju inte svara på dem! :P tyvärr

haha inte lätt för alla att förstå. Men jag kan ju inte svara alla som väljer att vara 100% anonyma med ett helt blogginlägg :P


fadaber

Uäk.. Förkylning.. Igår låg jag i feber.. Idag mår jag bättre men jag börjar känna mig smått uttråkad. Jag har sett alla avsnitt av olika saker som jag äger på datorn. Jag har läst alla böcker i mitt rum minst tre gånger. Och jag väntar förväntasfullt på något som får mig att hålla andan så att det gör ont!


Så vad gör man för att fördriva tiden? :P Om man inte vore sjuk, alltså trött och hänging så kunde man ju pröva på ny sminking, nya frisyrer, måla naglarna i några roliga färger. Men jag har ju inte den engergin just eftersom jag är sjuk ;D haha poor me! Nej men gud. Det är faktiskt rätt trist..
Inte heller kan jag lägga mig och försöka sova då det är sååå många tankar goin round. Och jag väntar fortarande,, och som jag väntar! Börjar undra ifall det är förgäves ;) sneaky!

Det blev ju ingen tatuering den här månaden. Fick aldrig svar från studion. Så det få bli till sommaren istället på någon annan studio som kanske behagar att höra av sig. Inte heller blev det någon extern hårddisk så man slipper sitta forever alone i sjuk utan att ha någonting att kolla på -.- hahaha Jaja,, men jag får väl skylla mig själv.. Är nog inte så bra när det gället att ta hand om pengar. .Nåväl what to do.. Ska leta igen efter någon intressant bok och hoppas på att jag har glömt handlingen ;)
xoxo/Lehna^^


inte okeeej!

Dunderförkyld. Feber och frossa. Det är inte okej! Hade en vecka laddad med jobb.
Jag har inte råd att vara sjuk. Känns inte rättvist någonstans. Är på väldigt dåligt humör just nu..
och inget att göra. Inget att se :P buää


barit

Sitter vid en vanlig dator.. haha men inte hemma så klart!! Jag känner mig seg idag. Lite trött, lite huvudvärk,,, lite som att jag är på väg att bli förkyld igen.. Hela förra våren var jag ju sjuk som en galning,, mellan februari och april visserligen men why not now??

Det känns som att det kommer bli en väldigt trist helg. Av någon konstig anledning.. Och lönen håller på rinna ut i sanden.. Kan fortfarande inte sluta tänka på att det känns som jag fick för lite lön.. men men

Nej det här fick bli ett kort inlägg.. jag går och lägger mig en stund! :P


Många?

Tror ju knappast det är många som läser min blogg, men jag klandrar ju ingen för den är ju så trist utan bilder! :P men det känns som att jag har bättre för mig om dagarna än att blogga och lägga ut bilder och det fungerar aldrig via Mobilblogg. Och oftast bloggar jag ju via nallen!

Just nu står jag och väntar på att Sara ska komma ner på stan för vi ska kika på biiiio (här hade man ju kunnat ta en passande bild men jag är ju kass på att ta bilder!
Det är stekande varmt i solen, hela 10 grader i skuggan!! Snart är det nog sommar ^^ läre inte ska snöa mer iaf.. Tur jag köpte en ny vårjacka för min everest höstjacka hade varitf varm! Köpte en race marine för 699, eller om det var 599.. Är ju en budget person, har knappast råd med dyrare ;)

Köpte en handväska igår för 399 -.- dyyyyrt enligt mig!! Liten är den också.. Den rymmer knappast hälften av det som jag hade i min förra väska och ändå tyckte jag allt i den var livsnödvändiga.. Men vad gör man? Den är ju stilren i alla fall ;) kan visa lite bilder på allt sen!



Vad hände?

Åkte hem från Saris igår och mötte verkligheten igen. Det var inte lika kul som jag hade hoppats! Tjejen är helt otroligt underbar och härlig att umgås med, så det är alltid lite trist att åka hem. Men den här gången var det värre. Men det är ingenting jag tänker skriva ut här eller något, hur kul är det??

Anyways så ska jag alldeles precis nu på jobb ett par timmar. Till 16 bara, men jobb är jobb ^^ jag tror jag har ätit alldeles för mkt socker då jag har försökt tömma min megastora påse från godishuset.. Sakta men säkert! Haha inte ok. Skulle bars köpt cashew så man får gå ner i vikt någon gång :P nej nu måste jag rusa!

Btw går EJ att ladda upp bilder via nallen!



Vakna!

Vad gör jag vaken nu?? Det kan man undra sig :P klockan är 04.09. Det blev så här: Saris skulle natta sin son. Men jag tror att hon somnade också. Vi var rätt trötta vi med. Min nalle hade ingen ström och tillslut så dog den. Och jag tog ju så klart inte med min laddare då jag inte tänkte på att jag skulle bli här två dar. Saris har för visso en laddare men hon höll på att ladda sin mobil.

Anyways så läste jag några barnböcker och tillslut så somnade jag på soffan. Vaknade ett par ggr och sista gången bestämde jag mig för att kolla vad klockan var.. Halv 4.. Och jag känner mig superpigg.. Inte ok -.- vad gör man den här tiden på dygnet?? Vill ju inte väcka någon :p

På tal om allt och ingenting så kom jag och tänka på att det är väldigt lustigt att jag fortfarande säger "nalle" till telefon. Det var på den tiden då inte ens färgskärm fanns än och nokia3310 var superpopulär som de hade en reklam för logos tror jag det hette, och en tid säger "har du glömt att mata nallen".. Sedan dess har jag kallat min mobil för nallen. Jag säger och skriver det allt som oftast och jag vet faktiskt inte ifall folk förstår vad jag menar. Antingen gör de det, eller så är det för att de känner mig så väl :p ganska kul tycker jag!


Näe nu sk jag tog smälla i mig lite godis av ren uttråkning ^^

xoxo/lehna^^



Kalorisnålt

Vi behöver inte ens prata om gårdagen! :P hade grymt kul faktiskt!! Idag skulle jag och Saris gå på godishuset för att köpa snus, de har jätte billigt snus där. Hur som helst så tänkte jag mig inte för igår så jag tog ju bara med mina killerheels. Kändes ju inte jätte spännande att gå i dom idag dagen efter liksom, så jag lånade ett par av Sara. Men hon har bra mycket mindre fötter än jag och självklart fick jag världens skavsår utav dem! Det slutade med att jag fick gå in i någon närliggande skobutik och köpa ett par billiga skabb-skor för 49 kronor :p haha komiskt! Dom är lila och underliga. Men dem fick duga i krig!

Drygt med Mobilblogg för jag skriver fel jämt -.- haha godishuset är farligt att gå på! De har ALLT där! Godis de inte har någon annan stans. Tog flera skopor med gummibjörnar som jag har velat ha hur länge som helst O:) Gud jag köpte typ fulla påsen ;/ urs! Hur gick det med att vara nyttig?? Men i bland får man! (det säger man ju varje dag)

Nej det blir bara sölande hos Sara idag. Blir borta till i morgon :P
Xoxo/lehna^^



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus