Musiker

Är leds på mina listor på spotify och kag är leds på all musik på min nalle :P det är helt otroligt! Och hur hittar man ny? Är lite leds på allt just nu för att allting ska gå åt skogen när man är stressad!! Allt händer då. Särskilt så sviker ju autokorrekten på telefonen! Hur ofta hjälper den till egentligen? Den har ju helt gett upp! :P haha. Den har slutat ändra kag och jas till jag :((

Sitter på bussen ner på stan för att möta upp fröken S.. Blir att fixa det sits inför kvällens påhitt ^^ är verkligen supertaggad för när jag partar med S så är det aldrig tråkigt! Vi Gör det kul!!

Kul med tidsfördriv på den gångna och kommande veckan för jag saknar någon just nu! Buhu :p

Varför är det alltid så att man känner kliet i halsen som när man vill hosta så fort man åker buss???



bboJ

Jobb för hela slanten idag! Just nu är jag hemma på timmar till kl 16. Så får man vila lite innan det blir dags för mer jobb :) I morgon blir det jobb 7-12 innan jag drar till S för lite party och annat skojs.
Lite komiskt var det faktiskt när jag såg en liten intervju på fyran med Justin Bieber. Jag var förut inne varje dag på lolhappens hemsida och kollade igenom hundratals och hundratals igen med bilder alltså olika skämt osv. Jag kan säga det att ca 90% av flera tusen var ju pikar mot Bieber. Personligen tycker jag att det är rätt så lustigt att folk orkar slösa ALL sin energi och tid till att komma på kassa skämt om Bieber. Om du inte gillar honom, så BRY dig inte istället? Jag har väl alltid vetat om vem Bieber är men jag har faktiskt aldrig lyssnat på hans musik. Men jag har hört musik från enligt mig kassa artister flera ggr men ändå så lägger jag inte ner min dyrbara tid till att komma på olika skämt där konceptet är att få Bieber att framstå som en tjej..

I alla fall när jag såg den där intervjun så började jag nästan digga snubben. Han är en stark självständigt individ, han är framgånsrik trots att det finns väldigt många haters där ute. Förstå att folk är det mest för grupptrycket. Man "hatar" Bieber för att alla andra gör det.. Men det är så kul att det finns vuxna personer som gör likadant.. Bra förebilder? Har en polare som måste kalla honom för Jusin Bäver så fort han kommer till tals. Och det visar ju bara på att människan har tagit sig in i hans skalle. Bara fånerier enligt mig. 13 åringar vet ju inte bättre! Det var ju likadant med Darin, alla skulle bli haters.
Men det värsta för mig är faktiskt inte alla påhopp på Bieber. Utan hans föräldrar. Dom visade hans pappa i bild i ett par sekunder. En stolt pappa för att hans son är framgånsrik (för det är han ju vare sig folk vill det eller ej) Men ändå att få höra sånna groteska saker om sitt barn. Sitt egna kött och blod. Det kan fan inte vara kul! När jag blev mobbad som yngre tyckte jag mer synd om mina föräldrar som fått ett misslyckat barn än vad jag tyckte synd om mig själv.. Jag påstår inte att Bieber är misslyckad, absolut inte, men hans föräldrar kanske tycker det är tungt att folk driver så mycket med deras son

Jag tycker verkligen folk ska tänka sig för när de gör som de gör. Skriver "döda bieber och ge oss den och den" Och det är manipulerade twitterinlägg från diverse kändisar osv. Det är otroligt. Sätt er in i snubbens sits själv. Ni skulle ju grina tills ni hamnade på psyket.. Så i slutändan är det ni som är svaga och tragiska individer medan han är det starka som fortfarande står på benen!

Vet faktiskt inte om jag kommer börja lyssna på hans musik bara för det. Personligen har jag svårt för att hitta en artist och gilla alla deras låtar osv. Hör jag en låt som jag gillar någonstans så hamnar den på min spotify lista!
xoxo/Lehna^^


unattractive

Kände att det skulle vara lite skojsigare med ett till inlägg nu när jag sitter vid en vanlig dator :P Det är ju så drygt med mobilblogg! Försökte faktiskt lägga upp en bild i förra inlägget men då ville inte min mobil lägga upp den helt enkelt :P Och nu sitter jag vid farsans dator och där har jag inga som helst bilder..

Lite pinsamt var det ju igår måste jag avslöja: Jag sa på ur&penn att jag kan ta bort länkar själv på min nya armbandsklocka, bara för att jag då har kvar öppet köp. Den kostade dock bara 150 kr så whatever.
Hur som helst så pillrade jag och räknade upp alla svordomar på svenska som finns. Tillslut så ger jag den till Annis pannis och hon fixade allt på nolll tid.. Men hallå är det hon eller jag som gick en tre årig urmakarutbildning?? Lite awkward kändes ju som.. Hade inte rätt verktyg men jag har väl klarat det förut hemmifrån?!
Nåväl det här fick mig att inse att jag borde köpa lite verktyg! Bland annat en boettöppnare ifall det är en "baklucka" som man inte kan öppna med en kniv, samt ett annat verktyg som ni ändå inte har någon aning om vad det är, så det blir lättare att byta länkar.. Inte billiga verktyg dock. Kanske ska bli urmakare hemifrån? Behöver byte av batteri? CALL ME! hahahah

Litet shmongiskt inlägg där ^^ Solen tittar fram igen efter ett par timmar med regn. Snart blir det nog god middag också. Kom på att jag inte har ätit en droppe idag faktiskt. Vaknade ju väldigt sent! 12 :O Galna fasoner..
Men nu supertaggar jag måndag! MÅNDAG IT IZ.. då händer det saker ;) hmmhihih

xoxo/Lehna^^


Hard times

Det känns som att de flesta som läser min blogg redan är vän med mig på Facebook. Och av någon anledning lägger jag alltid upp mobilbilder där först snarare än här på bloggen, vilket gör att det känns rätt så meningslöst att ladda upp bilder här som alla redan sett :p

Vart en lång shopping med S igår (vet inte om människan vill att jag nämner hennes namn på min blogg). Jag kom in till stan 10 på morgonen och kom hem till Holmsund igen runt 16. Så klart så åt vi på Kina igår också! Men lite störande är att jag blir så fruktansvärt mätt innan jag har hunnit äta hälften av min första tallrik.. Det är nästan så man undrar ifall de lägger något i maten så man inte ska äta så mycket bara för att det är buffé ;) haha näe då. Men det blev mycket kul igår! Tre par skor bland annat. En klocka, byxor, en ny börs ja you name it! Känns otroligt bra! Jag fick grymt mycket för väldigt lite pengar men då är jag budget drottningen!!

Just nu sitter jag hos finaste Annis som håller på att göra sig fin för kvällen så otroligt vacker kvinna! Ge mig din frisyr!! Haha. Blir själv så taggad på partaj, men det blir som sagt på måndag ^^ väntar även på att pappa ska höra av sig eftersom det är kalas där i dag/ ikväll. Och i morgon väntar jobb :)

Xoxo/Lehna^^



Vårturné

Snacka om ikket händelserik dag idag! Jag har haft så trist att jag inte orkat göra något :P försökte ta en powernap för att jag var så seg men det gick sig inte! Så jag har checkat Simpsons och glee hela dagen. Mot kvällen gick jag förbi annis, där de färgade, slingade och klippte hår. Blev själv grymt sugen så i morgon blir det nog en förvandling ^^ senare körde vi lite hupp, men det blev bara fyra spel av 12+ sen drog sig alla.

I morgon ska jag ner på stan för att shoppa lite nödvändiga saker som inte finns i min lilla by. Blir nog ingen tatuering den här månaden då studion inte hör av sig, men mer pengar åt shopping. Måste lägga undan lite till nästa månad också! Ska äntligen skaffa mig en extern hårddisk, så det känns asm.

Jag tror det här kommer bli en grymt bra helg! Kina i morgon, middag hos pappa, solning under dagen och en liten förvandling av mitt hår. På lördag blir det lite kalas för pappas sambo och på söndag jobbar jag delad tur. Jobb på måndag sedan blir det grillning med mamma och party med bästaste saris! Kunde knappast bli bättre så jag vann väl på bingo ;)

Nu läre sova!
Xoxo/lehna^^



girls aint girl!

Dagens diskussion: Tjejer

Jag kan faktiskt säga att jag skäms över att vara tjej ibland. Eller fler gånger än i bland. Tjejer ska vara så jäkla lömska! Det går aldrig att tex känna sig trygg på en fest där det är tjejer utan att man är nojig och väntar på att en tjej ska plocka din handväska. (jo, jag har varit med om det förut)
Men sedan har vi ett ännu större problem när det gäller brudar. Och det är att de alltid vill vara centrum för allting. Låt mig säga så här: När jag var kanske 15-16 så skaffade min bästa killpolare en brud. Den bruden gillade aldrig mig och senare fick jag reda på att det var pga att hon kände sig hotat av mig. Hon trodde att jag skulle stjäla hennes karl.

Och nu så här i efterhand så förstår jag henne! Det är så typiskt av tjejer att klänga över sina killpolare så fort de skaffar brud. Jag förstår mig inte på det dock. Någon gång borde väl man växa upp? jag kan erkänna att jag höll på så där förut, men jag är snart 22 år det känns som att man kanske borde skärpa till sig lite grand någon gång?
Jag tål inte brudar som måste nästan sära på benen framför killar som jag dejtar. Men jag har upplevt det i nästan varje förhållande jag har varit i.
Min best buddy killpolare har skaffat brud, eller ja more och less och inte fasen ringer jag han 24/7, och ska alltid hälsa på varje gång hans brud är där, och sitter bredvid han och nästan håller om honom.
Varför gör man så egentligen? Jag tycker man borde ta respekt för att sin polare har skaffat en partner. Ta respekt för att de kanske vill umgås och knyta sina band och allt sånt där innan man ska bombardera deras förhållande?
Eller har jag fel? En av mina bästa vänner är snubbar men inte är jag upp i honom hela dagarna för det. Jag kan om jag vill, och man får ha vänner av det motsatta könet men man kan ju ändå visa lite respekt för den man är med. Har man dessutom andra vänner kanske man inte behöver umgås konstant hela tiden..
Nej, det där
tål jag verkligen inte. Och det värsta är ju att grabbarna gillar det.. Alla killar gillar ju att känna sig speciella när de får tjejers uppmärksamhet.
Killar har ju tur å andra sidan. Snubbar håller inte på att klänga på deras tjejkompisar så fort de skaffar en karl.. Gud så avis jag är på alla killar!
Vad anser ni? :D
xoxo/Lehna^^


Lat

Ligger i min polares soffa medan hon tar hand om mitt sår vid navelpiercingen :P vilket lyx! Känns så otippat att få en infektion sex månader efter tagningen. Tredje gången jag tar hål där så jag vill gärna ha kvar det -.-

Fick veta min lön idag och den blev väldigt låg jämfört med vad jag trodde jag skulle få.. Förra sommaren fick jag ut 15, då jobbade jag fyra pass mer än nu och nu fick jag ut 10.. Knappast så att jag får fem tusen för fyra arbetspass så det kändes lite ologiskt.. Nåväl. Lönen kommer att se bättre ut när jag är klar med min utbildning ^^

Har planer hela helgen och även på måndag valborg. Asm! Skriver mer om det senare! För nu ska min vän få fortsätta med mitt sår medan jag ser the Simpsons ;)



Amazing

Lite otroligt är det ändå att mina systrar jämt ska väcka mig på morgonen :O visserligen skulle jag upp tidigt ändå, men ändå.. Om jag inte skulle upp varför kan de inte keep down lite? :P i morse var Jenny tyst men då sov ju resten av familjen, annars hade hon väl galat från sovrummet som vanligt :P

På tal om Jenny så fick hon ett jäkla skrattanfall inne på mitt rum. Antar att hon var i 104 andningen.. Haha vilket jag lärde mig av en kär vän på Facebook. Där höll jag själv på att få ett skrattanfall. Hon skrev 103 andningen. Det lät ju som att det var människans sista andetag i livet :P

Nu ska jag på något väglednings tjoho så jag kanske få börja med min uska utbildning snart ^^ det är ju mycket lättare att få jobb inom äldreomsorgen om man är uska.. Och sen får man se vart livet tar en efter det.. Kanske Ssk eller socionom som jag helst vill! Vi får se ^^



just smize

Jag är ju oändligt trött! Nog för att jag somnade närmre fem i morse men ändå. Jag klev upp runt 14.. La mig i sängen igen och bara sölat fram till nu.
Det är till och med fräscht väder ute nu. Men det är någon slags hederkodex för mig att bara ligga inne och lata mig på söndagar. Det var ju faktiskt Guds verk till och med så varför inte? :P
Den här helgen har varit väldigt udda.. Nej mer än udda till och med och jag vet inte om det är bra eller dåligt.
Det var lite roligt random igår att bada badtunna, men mest bara för att det blev så jäkla spontant.. Skönt var det också men självklart så ska det komma en dum jävla kommentar om hela saken så att all glad känsla kring saken bara försvann upp i rök på ett par sekunder..
Gaah



Nåväl, snart är det en ny vecka med nya tag. Jag antar att jag aldrig för mitt liv kommer att tycka illa om måndagar igen. Det känns helt klart som att man får en ny chans i livet efter varje måndag. Om veckan som var kändes lite som den gjorde på ett par ställen, ja men nytt försök på måndag! ;)
Nu har ju inte den här veckan varit pest och pina egentligen förutom att jag har hostat som en galning och haft svårt att somna,. Men det är jobbigt nog :P
Har jag sagt att jag har haft skitdagar den här veckan? Forget it! klart jag inte har! livet är vad man gör det till.. Men som sagt,, hostan,, not so fun! ;P
xoxo/Lehna^^


Galet

Så jag sov till typ halv tolv idag, steg upp, åt en flingtallrik sedan la jag mig och sov till halv fyra.. Jag förstår inte. Men egentligen gör jag det eftersom jag bara sovit ett fåtal timmar de senaste veckorna. Sedan hade jag så klart heelt glömt att jag hade planer för dagen/kvällen eller ett par timmar i alla fall. Så jag fick panik in i duschen osv :P

Men så är det lördag idag så såklart undrar jag vad som sker ikväll. Är lite sugen på nånting i alla fall men jag får se om jag hittar några offer till kandidater ^^

Skönt är i alla fall att min hosta har slutat nästan helt och hållet. Det är i alla fall inte tillräckligt mycket för att behöva medicin för det :P nåväl vad hände med vädret egentligen??



is going to be mine

Nu sitter jag äntligen hemma vid en vanlig dator.. Det känns helt skumt för det har jag knappt varit på en hel vecka! Visst några minuter här och där, men då har jag haft fullt upp med annat.
Och andra sidan så känner jag mig helt omotiverad.
Lite går det emot det nästa jag tänkte skriva dessutom -> jag är för pigg för att kunna somna.. Jag känner inget lugn alls för att luta huvudet mot kudden och bara komma till drömmarnas värld.. Skumt.

Helt skumt dessutom.. Jag har bara ätit en macka idag och en grillad kycklingklubba - till frukost. Jag kände mig för stressad när det serverades middag hemma och inte alls sugen på att äta något. Och sedan, så klart, så visade det sig att det var heeeeeeeeeeeelt till onödan.

Yes för att på senare tid känns det som att mycket av mitt liv som görs i onödan. Eller jag gör mycket som känns onödigt senare. Men sådan är jag.. Och på vissa faktorer så kan jag faktiskt erkänna att det inte alls är onödigt utan väldigt givande eller något, men det svider lite grand i alla fall!
Tro mig, jag har oändligt mycket jag kan skriva om. Men som jag inte får skriva om, eller bör skriva om. Och i slut änan så är det nog ändå ganska klokt. Men trist!¨

Just nu känns mitt liv väldigt vingligt och det är grymt störande för mitt psyke. Jo jag är psykiskt utmattad, seriöst, men jag tänker inte ta till några metoder och psykologer hur bra än sådant kan vara. Jag är stark och klarar mig själv. Jag vill bara att sommaren ska vara över, sätta mig i skolbänken igen och börja leva.. För det sista jag känner mig nu är levande..

end of story -.-


Fryspunkt

Än en gång så sitter ja via mobilen och bloggar.. Men kan ni klandra mig? Vad ska jag hemma och göra om jag ändå är ledig? I morse klev jag upp tidigt, tog en prommis till Anna S och sedan gick vi och solade 20 minuter.
Och hur underbart är det inte att sola? Jag förstår inte varför jag inte har gjort det tidigare. Tredje gången i mitt liv idag men jag märker inte sådan stor skillnad faktiskt. Å andra sidan märkte jag ingen skillnad när jag var i Gbg 2006 och solade 4 timmar varje dag i kanske 7-8 dagar. Och jag har grymt lätt för att bli brun! :P

Jag förstår inte hur riktiga bloggare alltid hittar bilder som se kan lägga upp på sin blogg. Det är så grått och trist ute så man känner ingen inspiration. Men jag kanske hade kunnat ta en passande bild på solariet där jag var idag,, bra att vara efterklok! :P

Fredag idag så vad händer och sker i helgen?? Har ju helt slutat med dagens confession också men jag känner inte peppen på att satsa gärnet när jag mobilbloggar -.-



Sweetness is never kind

Den här dagen började bra. Awesome till och med. Jag hade ställt larmet på halv nio eftersom jag skulle upp till stan och luncha med en kär vän som jag inte har träffat på länge. Jag kände mig helt utvilad och pigg då jag inte har sovit bra alls på flera dar. Jag lyckades somna i natt tillslut. Runt två och efter somnade jag äntligen. Helt otroligt den där dumma hostan! Det känns som att man håller vaken alla grannar..

Hur som helst så är jag och flänger väldigt mycket. Jag har ju som sagt knappt jobbat något denna månad, så självklart vill jag spendera min tid med mina vänner. Och då de bor på andra sidan byn där jag bor så blir det lätt så att jag är borta hela dagar och kvällar. Jag äter knappt middag hemma eftersom det är jobbigt att kuta runt hela byn flera ggr per dag :P därför sitter jag aldrig vid en vanlig dator och det blir drygt att skriva långa fina inlägg.. Dock är det simplare att lägga upp bilder via Mobilblogg än datorn då man måste ladda upp dem först och ha sig.. Ska faktiskt bjuda på en bild redan nu, men då jag inte har bestämt en innan så har jag inget att berätta om den. Så bilden får helt enkelt tala för sig själv :P

Och justja, dagen började bra men sedan vart det trist prat om annat som gjorde mig deprimerad, men jag vill inte ens tänka på det nu..

Nåja en annan sak: jag var ju beroende av redbull förut, men lyckades sluta med det. Drack en idag bara för att, tänkte en skadar ju inte. Gissa hur mkt sugen jag är på att springa på affärn och köpa ett fyrapack!!! Naanting



Utmattad

Jag vet att mina senaste inlägg har handlat om min hosta.. Men vad ska jag skriva om? Jag känner mig psykiskt utmattad.. Jag har prövat tre olika hostmediciner, två st som innehåller morfin och ändå ligger jag klarvaken. Och låg mig säga - jag har tagit lite mer än den dos man bör ta.. Även om mina lungor vill hosta så känns det som att sömnlösheten och kroppen borde slå ut mig totalt.. Jag borde slockna bara. Men ack nej så fel ja kan ha. Ännu en natt ligger jag sömnlös och hostar som en galning.. Så fort jag blundar så kliar det i halsen. Gärna rethosta också..

Det känns som ett hopplöst fall totalt. Vad skulle kunna hjälpa nu? Och även om det tar emot att säga är jag nästan glad att jag inte fick så många jobb-pass den här månaden. Jag hade inte klarat av det. Jag har inte sovit många timmar den senaste veckan. Och nu är jag inne på dag 9 med hosta.. Det känns orättvist. Om man fick sova i alla fall.. För Guds skull......



Guess what

Självklart så ligger jag och hostar som en galning :P klockan är snart tre.. Tur man alltid kan ta powernaps mitt på dagen ^^ vart livrädd när mamma sa tidigare idag att folk som har haft den här förkylningen har hostat i typ en månad, för ingenting hjälper.. -.- suck :P hostan är inte min bästa vän, och ändå känner jag mig inte lika hatisk som jag brukar när jag har hosta.. Känner mig mer som att jag stör folk i min omgivning.. Att de kanske tycker jag borde ge mig snart jag har ju haft hosta i över en vecka..

Visste ni att det är BS att vatten skulle hjälpa mot hosta?? I alla fall om man har rethosta.. Det har jag märkt de senaste dagarna.. Jag börjar bara hosta mer när jag dricker just vatten.. Och sen så kommer det tillbaka upp lika snabbt igen -.- nåväl men vad gör det? :P

Jag är pigg som en lärka, men jag vill sova, hur som helst så kan jag inte riktigt göra något av det hela. Jag sover på bortaplan och man vill ju inte väcka någon.. Så what to do klockan tre på natten??



igen?

Det här är ytterligare en sån där kass dag då allting bara känns fel. Jag har aldrig känt mig så lost i livet som jag är just nu, jus idag. Jag har knappt fått jobba något i april, det är 1.5 månader kvar innan sommaren och sommar jobb. Och sedan; vad händer sen? Blir det plugg eller vad blir det?

Självklart så snöar det mer idag än vad det har gjort sedan vintern började i december. Det snöar väl för snön som aldrig kom i oktober. Och finns det någon gång på året då jag blir på riktigt dåligt humör, arg ledsen och vääääääääääääääääldigt irriterad så är det när det snöar och är kasst väder.
Man kan knappt förflytta sig från där jag bor till någon vän utan att bli totalt dyngsur. Håret kladdas omkring och man börjar likna något värre än en uteliggare.

Och vi har inget balsam hemma så jag kan inte ta mig en värmande dusch heller, för mitt hår är så slitet och preparetat efter alla färgningar och blekningar i mitt liv att det bokstavligt talat går av om jag inte har i balsam. Dessutom så går inte håret att kamma ut..

Så idag blir en dag då jag tvingas att sitta hemma, inne i mitt pyttelilla skyffe istället för att vara social med folk. Utan filmer och utan bra serier och utan som helst sällskap.. Underbar dag idag?
Nej du..


Chicka

Som sagt så sov jag inte många timmar i natt. Jag somnade runt halv sju i morse och vaknade igen runt halv åtta.. Men jag hade väldigt mycket energi.. .. ända tills jag kom hem, duschade och la mig i sängen. Sedan blev det en powernap i ungefär tre timmar.. Känner mig utvilad och mår bra, men frågan är ju när jag blir trött ikväll. Och om jag ens får sova i natt eftersom jag har börjat hosta igen och ingenting hjälper!!

Lite leda för jag har aldrig i mitt liv haft hosta så här länge -.- jag tror baffucin är det enda läkemedlet för mig men det kostar ju så klart skjortan och halva kalsongen -.- och så ska jag jobba i morgon men som tur är så är det mellan 12-16 (och så fick jag återigen ångest över att ha fått jobba 4 och ett halvt pass den här månaden.. Ångest gånger femton miljoner)

Den här dagen har varit den sämsta på många dagar.. Inte för att gårdagen var så underbar heller. Darn it säger jag för det har ju varit så jäkla bra flera dar och nu känns det som att det är på väg neråt igen.. Fml måste jag säga. Orkar inte ens köra någon confession idag för jag är på kasst humör -.-



Bakterie

Urs! Nu har jag haft konstant hosta i snart en vecka.. Hostmedicin med morfin i fungerar uppenbarligen inte längre.. Vaknade upp tre i natt och började hosta som dn galning igen.. Det finns ärligt talat inget värre för mig än när jag inte får sova -.-

Det mest tragiska med det hela är att det inte är värt att ringa ner på vct för att möjligtvis få något utskrivet.. Tar ju veckor innan man får tid och det känns så fruktansvärt nonchalant att behöva ringa en jäkla telefonsvarare..



snyggt hår?

Så nu sitter jag vid en dator igen.. Det är otroligt men jag har varit på rymmen de senaste dagarna. Jag har knappt varit hemma.. _Jag jobbade ju idag mellan 6.45-16 sedan for jag hem och tog en liten powenap eftersom jag har sovit så dåligt de senaste dagarna.. MEN nu har jag faktiskt en FÄRSK diskussion...

Dagens diskussion:
Jag läste i en skvallerblogg att en annan bloggerska hade typ hånglat med en karl och han hade tagit på hennes bröst. Eller det var mer eller mindre en bild på det.. Såklart har ju den bloggerskan en pojkvän men killen hon kysste är homosexuell.. Så jag undrar så klart hur skulle ni reagera om er respektive parter hånglar med någon av det motsatta könet som är homosexuell?

Jag menar skulle två killar kyssas eller två tjejer göra det så skulle det uppenbarligen inte vara lika stor tabu kring det. Men om en tjej kysser din karl eller tvärtom som homosexuell, skulle ni se det som otrogenhet?
Om din brud kysser en annan brud så hurrar du säkert, men hon har ju ändå kysst en annan. Varför är det inte lika mycket tabu? Egentligen är det ju lite dubbelstandard kring det hela?
Själv så skulle jag inte alls bli så lycklig om min karl kysste en annan brud vare sig hon var homosexuell eller inte.. Det är ju min karl! Skulle han möjligtvis pussa en annan kille så är det ju oftast mer bara på skoj.. Eftersom han själv uppenbarligen inte har den läggningen.. Det är vad jag tycker, men vad tycker ni?
Kör såklart också på -

Dagens confession: Jag har kysst en person av det motsatta könet

xoxo/Lehna^^


ppuh

Nu sitter jag äntligen vid en dator igen. Har ju mobilbloggat de senaste dagarna för att jag knappt har varit hemma någonting.. Sitter dessutom vid en stationär dator som har större tangenter,, inte alls van vid sånna må jag ju säga!
Så jag letar förbrilt i min hjärna om jag kan skriva någonting intressant innan det är dags för mig att dissa den här datorn. Och som vanligt så står det ju helt still!

Jag tror att efter i helgen så ska jag börja om med att komma på diskussioner och sådant där. Ska även fara och träna igen med therese på söndag. Det har jag dealat på! Men jag har ju varit sjuk ett par dagar och då är det inte alls bra att träna. Är megahes i halsen idag. Och på sätt och vis så gillar jag min röst mer nu än som vanligt.
Jag har ju knappast typsik tjej-röst haha.
Eftersom jag inte kommer på bra saker att skriva om så kör jag två confessions idag!


#2 dagens confession: Jag är sämst på att ljuga! Jag är riktigt dålig på att ljuga eller komma på vita lögner. Jag kan aldrig hålla mig. Eller försöka luras. Jag är verkligen råkass på det! :P


Fy

Idag är inte någon bra dag.. Det är så mycket som pågår just nu. Min hjärna överarbetar. Jag skulle haft lite fler jobbpass så jag fick tänka på något annat ett par timmar. Som tur är så ska jag jobba i morgon.
För mig finns det inget skönare än jobb. Förutom att det är skönt med lite rutiner och får något att göra så är jobbet en plats för mig där jag kan komma undan alla jobbiga tankar.. Dom tar seriöst livet av mig för varje sekund som går.. Jag trodde det var bra. Jag trodde jag var glad igen. Men snacka så fel man kan ha :P

Dagens confession: jag tål inte brudar som ska klänga på karlar som redan är upptagna..



Fin tapet

Jag har bokstavligt talat varit borta i två dar nu. Jag har inte haft tillgång till en dator på väldigt länge känns det som.
Anyways så kom ju ett nytt avsnitt av glee ut som jag såg idag. Då har jag väntat i kanske två månader på nästa avsnitt och det var verkligen otroligt kasst! Vad är sannolikheten att quinn överlever en sådan bilkrasch? Nehej så Rachel och finn gifter sig inte. Allt är bara som vanligt. Typiskt Amerika! Men verkligen typisk amerikans såpa! Inte okej. Men ja nej jag kommer nog inte diskutera idag heller -.- känns som jag börjar få slut på confessions men bag försöker..

Dagens confession: jag måste ALLTID ta på trä när någon säger "peppar peppar ta i trä" eller "ta i trä".. Tvångstanke som följt mig sedan jag var 12-14 år -.-



Inte ok, yes!

Sjuk -.- jag hade nyss magsjuka och nu ligger jag du dunderförkyld - därav en kass uppdatering. Det känns inte ok! Jag har säkert tusen idéer dock om olika diskussioner.. Jag får se hur jag mår i morgon. Hur som så kör jag

Dagens confession: jag har aldrig varit otrogen mot någon..



Sent och aldrig

Klockan är 02.41 och nu gör jag min första uppdatering sedan lördag-dag.. Har väl varit smått sliten idag hehe :P jag har faktiskt inget roligt eller intressant att komma med, och jag är inte så sugen på en diskussion på Mobilblogg. Men jag kör så klart på

Dagens confession: jag kan inte släppa ytterdörrar utan måste Alltid hålla emot lite och stänga själv. Av panik för att leva om så mycket i trapphus. Dock gör jag likadant på dagen..



kräsen?

Guud jag är helt slut! Jag har varit på badhuset med min syster och två syskonbarn till mig. Jag var där knappt i en timme och är ändå slutkörd! :P Men jag tål inte klor, det börjar klia i ögonen och så vidare. Har jag otur är jag förkyld dagen efter. Jag borde börja ta en allergi tablett varje dag för man vet ju aldrig vad som kommer.. Men det kostar ju så fruktansvärt mycket! Men jag sov inte så många timmar i natt heller.. Så kan det gå. Jag vet inte varför jag går i säng så sent på nätterna..
Jag skulle vilja ta en powernap men de fungerar aldrig på mig, och jag ska ändå snart göra mig i ordning för kvällens bravader.. Ska bli kul och se vad den kan bjuda på ^^
Urs.. Får se om jag är pigg nog när jag kommer hem senare att ta dagens diskussion. Men för nuet, ett så klart -->
Dagens Confession: I ett inlägg som jag skrev för ett par dagar sedan gjorde jag fet stil på de första bokstäverna för att forma orden "jag saknar dig" Jag fick kämpa för att skriva en passande text så bokstäverna skulle hamna rätt, och därav den virriga texten ;) NICE huh?

xoxo/Lehna^^


você me quer?

Dagens diskussion: Cannabis

Jag läste på vk idag att de i åsele hade hittat en massa cannabis plantor och jag läste bland kommentarerna att det var många som tyckte att polisen gjorde ett onödigt arbete och att det fanns bättre saker att göra. Min tanke till det var: "De tar fast brotslingar och gör razzior i hus när de har tid. Blir någon plösligt rånad så lämnar de det ärendet. Blir någon mördad så lämnas råneriet  osv. Ja de sköter väl de viktigaste. Men det finns inte två poliser i hela länet"

Hur som helst. Jag såg någon som skrev (minns inte ordagrant)
"Cannabis är inte dödligt" Varav någon annan svarar
"Tills de kör ihjäl någon bakom ratten drogpåverkad" Varav en tredje skriver
"Men vadå, som om inte alkohol är farligare"
Diskussionerna fortsatte på i princip samma sätt. Folk tyckte mer eller mindre att det inte gjorde något om man var påverkad utav cannabis eftersom det var värre med alkohol. För mig är det som att dra samma argument "Ja men vadå, om de andra tre skolkar så skolkar jag".. För mig är det 10 års varning på det!
Ja det är möljigt att alkohol är mer skadligt och att det inte finns några dödsfall inom cannabis, men gör det saken bättre för det?
Fick man välja mellan alkohol och cannabis så kanske det är bättre. Det vill jag inte yttra mig så mycket om för jag har inte gjort några större forskningar kring det.
Men varför legalisera en drog bara för att det är bättre än alkohol? Det gör ju fortfarande hjärnan helt galen och man blir ju inte normal direkt utav det.. Varför röka på om det inte skulle ha någon effekt?
Förut tänkte jag och var för att legalisera cannabis av en massa olika anledningar. Men nu inser jag att det bara är naivt tänkande.
Varför kämpa för att legalisera något sådant dumt istället för att kämpa mot att få bort alkohol och tobak?
(Det finns mycket andra saker som är skadligt för oss och för vår hälsa. Men jag drar alkohol och tobak som exempel för de har klisterlappar över sig som varnar oss för att använda det)

Så allt som allt så tycker jag att det skulle vara väldigt dumt att legalisera cannabis! Vad tycker ni??
xoxo/Lehna^^


Eeww

Vad är jag inne på? Nyttig dag #4.. Det går bättre än förväntat.. Jag har inte druckit vare sig cola eller redbull! Och jag har inget sug efter det! Jag köper en frukt istället som en vis man sa åt mig.. Eller ja snarare ett par frukter för det är tredje gången jag köper en påse med blodapelsiner. Men dom är ju så goda! Och nyttiga ;) köpte lite cashew nötter också.. Man behöver ju inte truga saker hela tiden iofs men ska man så kan man lika gärna vara nyttig!!

Var och solade för ett tag sedan också. Den här gången blev det 20 minuter, eller 22.5 eftersom det var happy hour ^^ fick nog lite färg på mig faktiskt! Det kommer bli perfekt eftersom jag ska jobba hela sommaren och kommer inte ha tid att sola. Men det blir ju en dyyr bränna!!

Idag ska jag hem till pappa och hans sambo och äta påskmat.. Trevligt trevligt.. Får se om jag kommer med en ny diskussion lite senare ikväll ^^

Dagens confession: min värsta fobi är spindlar..



ung blomma

Varför ska jag alltid komma på bra "diskussioner" klockan 1 på nätterna?
Dagens (nattens) diskussion: Släppa taget

Ibland känns det för mycket när folk "handlar" på ett visst sätt och sedan försöker skylla sina handlingar på sin uppväxt och uppfostran. De flesta går skola numera, de har klasskamrater och man utvecklar sig själv på så vis. Enligt mig.
Kollar jag tillbaka i tiden så skulle jag så klart välja att studera som tusan och inte gå ut grundskolan med dåliga betyg samt gymnasiet med båda betyg. Men jag kan inte skylla på att mina föräldrar har uppfostrat mig fel och att det är deras fel att jag har flunkat. Mamma hjälpte mig varje dag med mina läxor, och hon är väldigt klok och vis dessutom! Väldigt intelligent och har bra fantasi.
Ändå gick det som det gick för mig..
Någonstans på vägen måste man ju klippa sin navelsträng och börja inse att ditt liv är ditt ansvar..

Ibland kanske man ockuperar sitt liv med andra saker, som gör att man inte har tid att utvecklas på vägen. Det kan vara förhållanden, sporter och andra saker som gör att du inte tänker på dig själv. Du är ju faktiskt centrum i ditt liv. Utforska det! Ta tid för dig själv för du är ju viktigast i ditt liv.

Det viktigaste enligt mig är att man får sig en gymnasie-utbildning. Det är en väldigt stor merit i livet. Men sedan tycker jag att man inte ska leta så himla mycket, utan låta saker komma till dig.
Det kan till exempel vara "jobbigt" att vara singel. Tråkigt och sånt där. Men hur skoj är det att anpassa sitt liv efter andras behov när du inte lärt dig att göra det själv?

Å andra sidan måste jag säga emot mig själv lite också. För man kan inte sitta framför datorn eller tvn och hoppas på att det ska ramla ner en problemlösare i huvudet. Vill du ha pengar? Kämpa för att få ett jobb. Vill du ut och resa? Jobba, spara pengar och res!
Är ditt liv jobbigt? Ta reda på vad som finns i ditt liv som du inte trivs med

Kort och gott: Livet är vad man gör det till!

xoxo/Lehna^^


Not the power of madona

Jag har inte kommit på dagens diskussion än. Det kan ju ha å göra med att jag fortfarande myser i Annas soffa som jag har gjort i princip hela dagen. Mitt paket som jag fick idag var så klart mina extensions!! Älskar långt hår! Men eftersom jag inte kommit med en ny diskussion kan jag i alla fall bjuda på en bild!



Danza då!

Så sitter Anna och her på värsta party och dans musiken, så jag blir så grymt sugen på att gå ut och dansa!
Men det blir inte någon partyklubb för mig i helgen. Finns inga bra klubbar här i umeå faktiskt.
O'Learys brukar duga för mig mfl :P
Det är faktiskt ingen som har svarat på mitt argument från i natt. Så jag antar att alla instämmer ^^
Jag kommer med en ny diskussion senare idag. Nu har jag fullt upp! Mitt paket kom med posten idag.
Kanske fixar med bilder senare :)

Dagens confession: Jag brukar nikotin i form av snus..


älskar du mig än?

Nu har jag kommit på dagens diskussion::::
En del kommer säkert bli galna av den här diskussionen, men det undgår inte mig att fundera över det ändå.
Hur som helst så tycker jag att det är många unga som ploppar fram barn nu för tiden. I princip alla känns det som. Från höger till vänster. Gärna folk under 25.
Många enligt vad jag vet och har fått uppfattningen som skaffar barn innan de ens har varit tillsammans i ett år.
Senast idag fick jag veta om en som ska bli förälder och eftersom jag hade en väldigt kort liten fling med grabben i frågan så sent som i juni förra året så vet jag ju att de knappt varit tillsammans i ett år.

Vad jag personligen tycker om saken är kanske irrelevant men jag kan inte sluta tänka på det ibland då jag läser om folk som blir gravida nästan varje dag!
Personligen så vill jag verkligen känna min karl innan jag börjar fundera på att skaffa barn. När man är nykär så hör man nästan kyrkklockorna ringa, jag vet den känslan. Men att skaffa barn är inte som att gå på frasses och köpa en hamburgare! för guds skull!
Känna snubben minst ett år innan man flyttar ihop.. "Älskar vi varandra efter ett år, lika intensivt som de första månaderna".. Sen kan man väl bo ihop ett år för att se om man verkligen trivs med varandra och står ut med varandra dagarna i ända.

Sedan är det väl också väldigt viktigt att båda har ett jobb så man kan försörja barnet.. jag säger inte att man inte kan vara en bra förälder hur läget än står till. Det har jag så klart inte med att göra. Men jag kan ärligt talat inte förstå hur man kan sätta ett barn till världen när man knappt KÄNNER sin partner..

Man känner inte varandra efter 5-6 månader även om det känns som det. Sedan kan jag tycka att det är lite "egoistiskt" att skaffa barn så där snabbt också och ifall man inte har jobb osv. Man måste ju vilja sitt barn det bästa.

Ett barn är ingen accessoar! och vi lever på 2010(+)-talet så vi kan nog allting om preventivmedel.. Själv var jag nyss tillsammns med en kille som jag var väääldigt kär i och självklart slår ju alltid tanken till om att "skulle våra barn bli fina" och allt sånt där.. En del pratade om "ska ni inte flytta ihop" men jag kände bara "för guds skull, varför stressa"? Vi dejtade kanske 3 månader och jag kan fortfarande inte påstå att jag känner honom fullt ut.. Nu är ju det ett avslutat kapitel men tänk ifall jag hade struntat i mitt preventivmedel och blivit gravid?
Då hade jag blivit ensamstående förälder. En unge som bor hos sina varannan vecka. Och det är aboslut inget fel med det. Men jag PERSONLIGEN ser ju hellre att det undviks om det kan göras det.

Det finns en del personer som blir tillsammans när de är 17 och lever hela sina liv tillsammans. Men varför ska barn skaffa barn? Det finns så mycket att utforska i livet..Det finns inget bäst före datum för att bli ung mamma som ligger på 20 år, tro mig!

Slutligen så ska jag svara på en fråga så slipper folk ställa den: Är du kanske avundsjuk? - Nej det är jag inte. Jag har mitt preventivmedel och jag tänker inte sluta med den hur kär jag än blir. Inte på ett par år. Jag har dejtat ett par ggr så jag har haft mina chanser!
xoxo/Lehna^^


ingenting alls

Idag har jag absolut ingenting att skriva om. Det är en grå och kall dag idag. Mitt paket kommer förhoppningsvis i morgon i alla fall :D
Min vän bokade tid för tatuering idag.. Är lite avundsjuk på henne för hon har i alla fall bestämd tid. Men det kommer!
Lär ju ha fått solmani nu, kommer pressa solariet för flera tusen kronor i månaden. Men det är ju snyggt med bränna, man vill ju inte vara blek som ett spöke ;)
Kanske kommer på dagens diskussion lite senare ikväll, men så länge kan jag köra

Dagens confession: Jag har aldrig dejtat en kille som har varit yngre än mig själv.


Rörbrun

Mobilblogg: jag var och solade solarium idag för första gången. Lite panik hade jag ju måste jag erkänna! Jag tror faktiskt att jag var mer nervös än inför min första tatuering hehe. Men det gick bra, jag slängde in pengarna, slet av ni och hoppa in i solariet och la på ögonskydden. Men det var mina härligaste 12 minuter på länge. Gick lite trist snabbt också. Så det blir 20 min nästa gång! Men dyrt, 50 kr för 20 minuter. Det får ge resultat snabbt! Min första dag utan socker och varenda nerv i mig skriker efter cola! Men jag kommer att känna mig så fräsch om nån månad!

Var också till tatueraren idag och visade min önskning på tatuering, så snart smäller det!! Oh Gud vad jag längtar! Ska ju jobba i sommar och jag tror jag ska lägga hälften minst på tatueringar.. Man borde ju vinna lite grand också!

Dagens confession: när jag var 15 slutade jag äta för att gå ner i vikt, jag åt ett mål om dagen och minskade snabbt nästan 20 kilo. Många ben och knotor syntes tydligt. Inga 53 kilo direkt men att ja slutade äta för att ja var leds på att alla sa att jag var tjock. Då vägde jag kanske 74 kg..

 

xoxo/Lehna^^



Pengar

Mobilblogg: dagens diskussion.. Har ni någonsin funderat på varför man alltid ska ha pengar när man är offer till ett brott? Någon kanske hotar en annan snubbe och då kräver han 20.000 i ersättning. Personligen så tror jag att i många fall så handlar det bara om att dra fördel av att man kan få ut just pengar. Vem vill inte ha pengar?? Men om någon hotar dig eller säger en förolämpning, hur ska pengar kunna åtgärda det? Folk säger ju att man inte kan köpa lycka för pengar så vad ligger det då i? Tycker det är ett rätt så intressant ämne, stötte på det när jag läste tidningen i morse. Jag tillexempel fick ju ett slag med öppen handflata mot min kind förra nyårsafton. Det blev ju så klart en anmälan men jag gjorde ingen ersättningsanspråkan. Dels för att jag hade försvarat mig själv och knuffade honom, men även dels för att ja tycker det är fult och ofräscht att ge förslag om vad jag ska få för pengar bara för ett litet slag. Fick inte ens ett märke av det.. Om dom skulle säga en summa själv så kanske, men jag tänker inte sitta och säga "jo men 12.000 skulle sitta fint, då blir jag nog glad igen"

Skumt det där! Vad tycker ni?
Xoxo/lehna^^



För guds skull.

Hm.. Snacka om annorlunda väder idag.. Snöstorm - sol - snö - sol - snöstorm.
I alla fall senare ikväll gick jag upp till Therese och Kim och skulle träna lite med Therese. Den här gången är det en seriös sak. Sluta med onyttigheter, välj en snask-dag typ lördag och träna tre gånger i veckan. Vi tränade styrka såsom plankan, armhävningar och sit-ups. Och även tåhävningar, utfall och "jägarvilan". Heelt galet! x3 på allting också! Men jag känner mig nöjd. Supernöjd. Men jag trodde jag skulle falla utför trappen när jag gick hem. Mina ben är som kokade spagettistrån.
Mitt mål är ju att kunna göra multibla armhävningar som vanligt, och inte på knät. Dock var det lite synd att mitt skadade knä hindrade vissa övningar. Men sådant är livet! Det finns övningar för att träna bort den skadan!

Nu är jag helt slut så det blir att peppa för sömn och jobb i morgon. Sedan blir det fix med ideer till min kommande tatuering. Är så taggad!
Vi pratade om det idag, några vänner och jag. Att råkade man vinna tillräckligt med pengar, ett par hundra tusen eller ja säg att vi vann en miljon. De skulle få låsa igen varenda tatueringsstudio för jag skulle aldrig komma där i från!.
Som de säger; börjar man - så kan man inte sluta! ^^
Confessions: Min absoluta favoritdryck, ärligt, är Bravo apelsinjuice. Folk kan tro att det är coca cola, men det är mer som ett litet begär. Till skillnad från bravo så smakar colan ändå väldigt mycket socker.
Jag kanske skulle börja med en dagens confession på min blogg. För att folk ska lära känna mig lite bättre ^^


Fräänt

Wow jag vet äntligen hur jag ska göra för att mobilblogga!! Nu kanske man kan börja ha en aktiv blogg ^^^ men ja man måste ju ha något intressant att skriva om. Jag har ett hett ämne enligt mig men jag tror jag tar sådant via en dator. :))



seems to be

Vissa säger att det ska vara så svårt att säga "förlåt". Alltså att be någon om ursäkt. Jag har också läst och hört folk som säger att de lägger ner sin stolthet och ber om ursäkt. För mig låter det som "Jag vill egentligen inte be om ursäkt, men jag gör det ändå för att få tyst på dig" Men det kanske inte alls är så de menar :P
Visst, att inse sitt fel och att då be om ursäkt är starkt gjort av vissa människor som har problem med sådant. Men å andra sidan tycker jag ju att det inte är mer än rättvist... Hmm
Så det har kommit cenimetervis med snö igen.. Hurra!
Jag hade äntligen börjat använda min skinnjacka och lite härligare kläder istället för en stor tjock dunjacka..
Det känns inte alls bra.. Och vår fina asfalt försvann igen också. Så nu blir det till och halka runt igen.
Känner mig inte lika sugen på promenader om jag ska vara ärlig.. Men snart så är det sommar!
Btw så har jag bytt design 500 ggr på min blogg men det syns inte i chromes webläsare, dock i IEs webläsare.. Det är också lite skumt..
Nåväl nu ska jag ta hand om lite tvätt och städ och sedan besöka Lindoro ^^
xoxo/Lehna^^


det sa jag inte alls!

Tydligen så är jag emo och psykiskt störd...

Vilket fick mig att tänka på en helt annan sak. Jag läste i en tidning om kärlekssaker. En tjej berättade att hon var hos sitt ex och drack lite. Trots att hon har pojkvän.
Och jag tänkte så klart; Vad skulle du säga om det var din pojkvän som satt hos sitt ex bara sådär..

Är inte det rätt så lustigt ändå? Att tjejer kan "umgås" med 10 halvnakna grabbar samtidigt och ändå tycka att "ja men vadå, de är ju mina vänner, min pojkvän ska ine bli sur". Men är det tvärtom, vare sig det är en eller 100 tjejer, lika påklädd som en eskimå, så blir det ett liv utan dess like från tjejens sida.. Jag undrar varför det är så? Vi kvinnor kanske är dubbelmoraliska?

Hur som så jag har en liten teori. Vad jag själv har upplevt genom åren så är det så att när tjejer är i ett förhållande, även om det är nytt eller flera år gammalt, så ser tjejen bara sin karl.. Det är knappt så hon tycker andra killar är snygga. Inte om hon verkligen är kär i sin karl.
Medan killen i frågan inte alls har några problem att tycka andra brudar i heta. Kändisar och r*mpor ute på krogen. Det känns som att det ligger i deras natur.. Haha men självklart säger jag ju inte att det är så. Hur kan man veta det som tjej anyways?


Men det går nog aldrig att tolka skillnader mellan de båda könen till 100%. Gör en snubbe en undersökning kring det så är han ju som sagt var en kille, så han försvarar grabbar lite i undermetvetandet. Och skulle en kvinna göra undersökning på killar så skulle hon nog överdriva vissa slutsatser..

Ja vem vet egentligen? Personligen tycker jag inte att man kan påstå saker om folk som man inte känt i flera år. Inte göra konstanteranden i alla fall och säga att det är si eller så. Jag är verkligen inte emo, eller psykiskt sjuk..jag menar vem är inte lite knäpp egentligen? Kanske har jag framstått som det men hur mycket under ytan har dom kollat då? ^^


min dator är privat!

April april, och folks galna skämt.. ha ha hilarious.. Nåväl, jag har i alla fall kommit fram till vad min nästa tatuering ska bli! Jag ska faktiskt boka tid redan i veckan, så jag får en färsk tid i slutet av april. Ska till en tatuerare och få hjälp med idéer och uppritning av hur den ska se ut, med hjälp av ett riktigt proffs! Jag vill inte säga än vad det är men jag ska utsmycka "DANS" som står på vaden. Det är ju en rätt tråkig tatuering. Och så fick jag ju så klart tusen idéer till. Jag är ju så sugen på att göra en sleeve, men man måste ju ta respekt till kroppsformen.. Jag vill bli lite smalare och lite mer "fit" innan jag gör den. Sedan måste man ju så klart tänka på framtiden, dvs jobb osv. Men jag tror att på många arbetsplatser så är de mer för tatueringar och emot piercingar i hela ansiktet... Så det var nog lika bra att jag tog ut min moule och piercingen i underläppen.. Men jag saknar min moule!

Här är en gammal bild på mig från 2009 när jag nyss hade tagit min moule.. Åh gamla tider,, saknar saknar! Men jag tog den för långt ner och den skar sönder tandköttet som tusan! Den fastnade liksom under tandköttet vid tanden så fort jag gjorde en enda rörelse med munnen.. >.< inte ok!

Blir nog inga fler piercingar för min del anyways. Jag är nöjd med min i tungan och i naveln. De perfekta! Och de syns inte så mycket.. Som mina tre tatueringar.. Dock är ju den i svanken mindre lyckad men å andra sidan ska den bara vara snygg på håll ^^
Always rembemer that when you see my face, never forget I only said
those words to you to make you feel worse than I did.
And that I felt bad 'cause of the things I did to you.
Never forget that I will always be there at the end of the day.

xoxo//Lehna^^


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus